Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Milletvekili Hasan Karal; “Sahadayız”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hasan Karal, seçim sürecinde söz verdiği yerel basın buluşmalarını başlattı. İstanbul İl Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Anadolu yakası ilçe başkanları ile birlikte İstanbul Doğaseverler Derneği’nde bölgenin yerel basın mensuplarıyla biraraya gelen Karal, hem gündeme ilişkin değerlendirmeler hem de istişarelerde bulundu. 2023 seçimlerinin ardından bir de yerel seçim sürecinin yaşandığını kaydeden Karal, TBMM’de oluşan yeni yapılanmayla birlikte yeni bir döneme girildiğini hatırlattı. Bu yeni dönemde iktidar partisinin Anayasa’yı değiştirme gibi işlemler için yeterli çoğunluğa sahip olmadığını kaydeden Karal, bunun için çeşitli oyunlara tevessül edildiğini ve bu oyunların da millet nezdinde görüldüğünü ifade etti.

DEVA Partisi olarak ekonomi başta olmak üzere milletin tüm dertleri ile yakından ilgilendiklerini ve ekonomi uzmanı genel başkanları Ali Babacan önderliğinde gerek yurt için gerekse yurt dışında katıldıkları her ortamda dile getirdiklerini ifade eden Karal, vatandaşın büyük bir ekonomik darboğazda olduğunu, 85 milyon yurttaşın sadece 17 milyonunun ferahta geri kalan kısmın ise yoksulluk içerisinde bulunduğunu kaydetti. Anayasa değişikliği konusunda genel seçim öncesi altılı masa ittifak partilerinin bir çalışması olduğunu hatırlatan Karal, şimdi bu çalışmanın da adeta unutulduğunu sözlerine ekledi.

DEVA Partisi’nin yurdun dört bir yanından sorumlu milletvekilleri olarak sahaya daha fazla inmeye devam edeceklerini anlatan Karal, yerel basınından STK’sına, kanaat önderinden esnafı ve işadamını toplumun tüm kesimleriyle biraraya gelip milletin derdine ve sorununa çözüm amaçlı çareler üretmeye ve önerilerini dile getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Partisinin teşkilatlarına seslenen Karal, ilçe teşkilatlarının kongre sürecinin ardından sahaya daha fazla hakim olmalarını ve her kapıya daha fazla giderek çalışmalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43