Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

BTP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Eren Şimşek'ten Gazetimize ziyaret.

Gazetemiz ÇekmeköyHaber’i ziyaret eden Bağımsız Türkiye Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Eren Şimşek, sahada olduklarını ve seçim çalışmalarını her geçen gün daha da yükselen bir performansla sürdürdüklerini kaydetti. Seçmenin ekonomik açıdan sıkıntıda olduğunu anlatan Şimşek, herkesin bir çıkış yolu arayışında olduğunu, bu yolun da Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu ifade etti. Şimşek, gittikleri her yerde projelerini anlattıklarını ve halktan güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Şimşek, Çekmeköy’ün tüm sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiklerini sözlerine ekledi.

Eren Şimşek Kimdir?

Eren Şimşek, 1993 yılında İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelmiştir. 1995 yılından beri Çekmeköy’de ikamet etmektedir. İlkokul ve ortaokul eğitimini Çekmeköy’de, lise eğitimini Ataşehir’de tamamlamıştır. Şu an Atatürk Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümünde ve Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. Eren Şimşek, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.