Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada

ATA İttifakı bileşeni Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Sekreter Akın Öge, Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ali Özcan, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları M. Salih Akgün ve Ramazan Sarı, 36 yıldır Çekmeköy Taşdelen Mahallesi’nde İkamet Eden İstanbul 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Beran, Seçim Koordinasyon Merkezi ve seçim çadırında vatandaşlarla buluştu.
 


Yoğun ilgi ve destek gören programda ilk olarak hiçbir ayrım gözetilmeksizin diğer partilerin seçim stantları ziyaret edildi. Yüzlerce partili ve vatandaşla esnaf ziyareti yapan Adalet Partisi heyeti 14 Mayıs için destek istedi. Esnaf ziyaretinde ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz, mülteci sorunu ve yargının adil şekilde işlemediği gibi meseleler halka anlatıldı. 

Ziyaretlerde partililer vatandaşlara yaptıkları konuşmalarda; “İktidara geldiğimiz takdirde devlet terbiyesi almış tecrübeli, bilinçli ve donanımlı kadrolar ile çok kısa bir süre içerisinde hiçbir vatandaşımızı ayırmadan, ayrıntıcı değil barıştan yana olarak ülkemizi tekrar bozulan fabrika ayarlarına döndüreceğiz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43