Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Ahmet Poyraz’dan Toygar Köyü Derneği’ne ziyaret

31  Mart seçimlerine sayılı günler kala adaylar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz mahalle ve dernek ziyaretleri kapsamında ekibiyle birlikte Ordu İli Aybastı İlçesi Toygar köyü derneğinde vatandaşlar ile bir araya geldi.Programa Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları Hamza Çoban ve Ahmet Çağlar, Çekmeköy Ordulular Kurucu Dernek Başkanı ve üç dönem Çekmeköy’de Belediye Meclis Üyeliği yapan Yücel Yalçınkaya, Ayder Dernek başkanı Ali Danış, Kayabaşı Dernek Başkanı Yüksel Evsen, Akademisyen Fahriye Alın, Çekmeköy Ordulular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Nazif Kartal ve dernek üyeleri katılım sağladı.

Toygar Köyü Dernek Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Sayın başkanımıza, dernek başkanlarımıza, meclis üyesi adayı kardeşlerimize ve katılım sağlayan arkadaşlarımıza katılımından dolayı teşekkür ederim. Sayın başkanımızla yıllarca görev yaptık. Yapılan hizmetlerin altında beraber imzalarımız var. Ahmet başkanımıza, Belediye Meclis Üyeliğine Aday olan Hamza ve Ahmet kardeşlerime çıktıkları bu yolda başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Ak Parti Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Burada bu güzel ortamda kendimi evimde gibi hissediyorum. Bende Karadenizli bir kardeşiniz olarak kendimi sizden biri olarak görüyorum. Bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir. Milletimizin beka seçimidir. Sayın Devlet Bahçeli üzerine düşeni yapmış ülkemizin bekası için, milletimizin bekası için Cumhur ittifakında yer almıştır. Çekmeköy`e yakışan hizmetleri hayata geçirdik. Metroyu Çekmeköy`e kazandırdık, hayal bile edemezlerdi ama biz verdiğimiz sözleri yerine tek tek getirdik. İnşallah kazandığımız vakitte açıklamış olduğumuz projelerimizi hayata geçireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından dernek üyelerinin görüş, istek ve taleplerini dinleyen Poyraz, başka bir programa katılmak üzere ayrıldı.

Hamza Çoban ve Ahmet Çağlar; katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür edip 31 Martta desteklerini beklediklerini söylediler.

Yemek ikramından sonra hatıra fotoğrafı çekinildi ve program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.