Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Sonbaharın ilk yağmurunda İstanbul felç

Dün öğleden sonra bastıran sağanak yağmur nedeniyle Anadolu ve Avrupa yakasında birçok ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yağmurdan korunmak için otobüs duraklarına sığındı. Yağmur nedeniyle birçok yerde trafik kazası meydana geldi. Su baskınlarının yaşandığı yollarda trafik kilitlenirken, yollarda mahsur kalan araçlar uzun süre kurtarılmayı bekledi. Elverişsiz hava şartları nedeniyle hava ve deniz trafiği aksadı, yurtiçi ve yurtdışı 31 uçak seferi ile bazı feribot seferleri iptal edildi. Atatürk Havalimanı'na bazı uçaklar iniş için yaklaşamadı ve havada tur atmak zorunda kaldı. Yağmur, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadyumu'nu da vurdu. TT Arena'da oynanacak Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçı öncesi stadın bir kısmını su bastı.

Anadolu yakasında da Ümraniye ve Çekmeköy'deki bazı evleri su bastı. Kadıköy'ün en işlek caddelerinden Bağdat Caddesi de sular altında kaldı. Kurbağalıdere taştı. Söğütlüçeşme çevresindeki geçitleri de su basınca vatandaşlar metrobüse ulaşmakra zorluk çekti. Beykoz-Riva yolundaki Soğuksu ve Aydemir Canefe Viyadüğü su baskını nedeniyle trafiğe kapandı. Kavacık-Riva yolu üzerinde, her iki yönde de trafik durma noktasına geldi. Çok sayıda araç mahsur kalırken itfaiye ekipleri suyu boşaltarak mahsur kalan araçları kurtardı. Ataşehir'de yağmur sonrası araçlar mahsur kaldı. Hasanpaşa'da ise meydana gelen su taşkını arabaları sürükledi. Yenisahra'daki kurbanlık hayvan pazarı da su baskınından nasibini aldı. Kurbanlık sahipleri hayvanlarını kurtarmak için büyük çaba gösterdi. Belediyeler ve İSKİ ise, vatandaşların taleplerine yetişmedi.

Meteoroloji, İstanbul'da hayatı felç eden sağanak yağışın bugün de etkili olacağını duyurdu. Sıcaklıkların bugün yurdun kuzey ve iç bölgelerinde azalacağı, önümüzdeki hafta ise ülke genelinde normale döneceği belirtiliyor.

zaman

cheat on my husband signs of infidelity
rite aid video coupons photo code walgreens
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
reglan amp reglan ampula
abortion pill rights low cost abortion pill
cialis discount coupons prescription discount coupon
rx pharmacy card viagra manufacturer coupon

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43