Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı Ne Zaman Açılacak? Hangi Hatlara Entegre Olacak? İşte Yeni Metro Hattında Son Durum

Göztepe-Ataşehir ve Umraniye Metro Hattı’nda çalışmaların durma noktasına geldiği belirtiliyor. 13 kilometre uzunluğunda ve 2020 yılında açılması planlanan metro hattının çalışmaları Nisan 2017’de başlatılmıştı.. Göztepe’den Ümraniye’ye kadar yapılacak bu metro hattının yapılmasına bir süreliğine ara verildi.

 44 bin yolcu kapasitesine sahip olacağı tahmin edilen metro hattının sürücüsüz trenler ile hizmet vereceği ve yönetim merkezinden kameralarla gözetleneceği aktarılıyor. 11 istasyondan oluşacak Göztepe-Ataşehir ve Ümraniye metro hattında, halkın güvenliğinin sağlanması noktasında peron kapı sistemi kullanılacak.

Hangi Hatlara Entegre Olacak?

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattı; Göztepe İstasyonu ve Marmaray ile, Kadıköy-Tavşan Tepe Metro hattıyla, Üskürdar-Ümraniye-Çekmeköy/Sancaktepe metro hatlarıyla entegre edilecek.

Metro Ulaşım Süreleri

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattıyla ulaşım süreleri; Göztepe ile Ataşehir arası 5.5 dakika,

Göztepe ile Ümraniye arası 13.5 dakika,

 Göztepe ile Sultanbeyli arası 42 dakika,

 Göztepe ile Levent 47 dakika,

Göztepe ile Başakşehir arası 66.5 dakika,

 Yeni Sahra ile Sirkeci arası 20 dakika,

 Ataşehir ile Yeni Havalimanı arası 64 dakika,

Ataşehir ile Taksim arası 32.5 dakika,

Finans Merkezi ile Levent arası 38 dakikaya inecek

Haberport


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.