Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali, Gülşen Konseriyle Açılış Yaptı..

Gecenin sunuculuğunu yapan DJ Ersin Show, hazırladığı gösteriyle konser öncesi katılımcıların enerjisini ve coşkusunu en yüksek seviyeye çıkardı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkan Pop müziğin başarılı ismi Gülşen, konser süresince sergilediği performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

“Yatcaz Kalkcaz Ordayım” isimli şarkısıyla açılış yapan Gülşen, “Ülkemizin yüzüncü kuruluş yıldönümünü 100’lerce kez kutlasak yetmez, sizlerin karşısında böyle sahnede olmak çok gurur verici, mutlu edici” diyerek dinleyicilerini selamladı. İki saatten fazla sahnede kalan Gülşen, sevilen şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte söylerken, farklı tarzı ve muhteşem sesiyle, sevenlerini kendisine yeniden hayran bıraktı.  

Festivalde sahne aldığı için Gülşen'e teşekkür eden ve çiçek sunan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, konseri izlemeye gelenleri selamladı ve Cumhuriyetimizin 100. yılında 9 gün boyunca çok değerli sanatçıların Ataşehir’de müzikseverlerle buluşacağını ifade etti. 

16 Eylül akşamı start alan festival; 9 gün boyunca 8 ayrı mahallede 19 sanatçı ve grubu müzikseverlerle buluşturacak. Dopdolu bir müzik programına ev sahipliği yapacak festival kapsamında Gülşen’in ardından sırasıyla; Edis, Erdal Güney, Özcan Türe, Taner Özdemir, Nurdan İpek, Muharrem Temiz, Nilüfer Sarıtaş, Kutsal Evcimen, Niyazi Koyuncu, Gazapizm, Arif Sağ, Belkıs Akkale, Erdal Erzincan, Tolga Sağ, Mustafa Ceceli, Selçuk Balcı, Duman ve Tan Taşçı Ataşehir’de konser sahnesine çıkacaklar. Tüm konserlerin ücretsiz olacağı festival, 24 Eylül’e kadar Ataşehir’de müzik dolu akşamlar yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.