Pendik Göçbeyli’de hizmet veren Başkanvekili Abdulkadir Oldu’nun işletmesi Beyler Garden Restaurant’ta yoğun ilgi altında gerçekleşen buluşmada konuşan ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Birlikte üretip, birlikte büyümeye devam edeceğiz” dedi. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi planladıkları “2026 Expo İş Dünyası Tanıtım Zirvesi” gibi yeni projelerin müjdesini de veren Yalçınkaya, “Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Çevre Bilincine Örnek Davranış
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Çevre Bilincine Örnek Davranış
İçeriği Görüntüle

Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği ASİAD’ın üyeleri arasındaki diyalogları geliştirmeye yönelik istişare ve işbirliği toplantıları hız kesmiyor. Aynı zamanda ASİAD Başkanvekili de olan Abdulkadir Oldu’nun sahibi olduğu Pendik Göçbeyli’deki Beyler Garden Restaurant’da hafta sonu kahvaltısında buluşan ASİAD ailesi, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Uluslararası alanda faaliyet gösteren Pakistan İş Konseyi Başkanı Dr. Adil Sami, Avrupa merkezli WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu Başkanı H. Musab Aydın gibi konukların da katıldığı programa; AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aktaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, 21. Dönem MHP Milletvekili Yaşar Bozkurt, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hasan Keleş, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çelikel, yerel siyasetçiler, STK temsilcileri ve çok sayıda işadamı yoğun ilgi gösterdi.

Son derece verimli geçen programda ASİAD ailesine hitap eden derneğin kurucu genel başkanı Yücel Yalçınkaya, önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi planladıkları 2026 Expo İş Dünyası Tanıtım Zirvesi” gibi yeni projelerin müjdesini verdi. “Bizi izlemeye devam edin” diyen Yalçınkaya; “ASİAD çatısı altında tüm fikir ve düşüncelere eşit mesafede saygılı bir şekilde birliğimizi elbirliğiyle büyütüyoruz” dedi.

Birlikte üretip, birlikte büyümeye devam edeceklerini söyleyen Yalçınkaya, “İş Dünyası'nın birlik ve dayanışma ile daha da güçlenip ülkemize ve milletimize daha fazla katma değer sunacağına inanıyoruz. ASİAD, gelecek adına insiyatif alan, gerektiğinde taşın altına değil elini bedenini koyan yerli ve milli bir yapılanmadır” şeklinde konuştu.

Program daha sonra konukların konuşmalarıyla devam etti. Pakistan İş Konseyi Başkanı Dr. Adil Sami, Avrupa merkezli WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu Başkanı H. Musab Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aktaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, 21. Dönem MHP Milletvekili Yaşar Bozkurt, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hasan Keleş ve daha pek çok isim yaptıkları konuşmalarda ASİAD’ın birleştirici rolüne vurgu yaptılar.

Programın ev sahipliğini yapan Beyler Garden Restaurant işletme sahibi ve dernek Başkanvekili Abdulkadir Oldu da yaptığı konuşmada tüm ASİAD ailesine katılımlarından dolayı teşekkür etti. ASİAD İş Dünyası istişare ve işbirliği programı daha sonra yeni üyelere rozet takılması ve günün anlam ve önemine vurgu yapan toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.