Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişiminde gelişme! Gözaltı sayısı 90 oldu

Dün İstanbul'da terör saldırısı düzenlendi.Çağlayan Adliyesi önündeki polis kontrol noktasını hedef alan 2 terörist etkisiz hale getirildi.Olayda 3'ü polis 5 kişi yaralandı 1 kişi de hayatını kaybetti.

25 ayrı adrese operasyon düzenlendi

Ardından terör örgütü DHKP/C'li teröristlerce yapılan saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında 25 ayrı adrese operasyon düzenlendiği ve 40 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Yerlikaya ayrıca, operasyonların devam ettiğini açıkladı.

Gözaltı sayısı arttı

Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı ve gözaltına alınan şüpheli sayısı 90'a ulaştı.Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere bekletiliyorlar.

Kimlikleri ortaya çıktı

Saldırganların, terör örgütü DHKP/C üyesi olduğu tespit edildi. Yapılan incelemede kimlikleri açıklandı ve teröristlerin Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirtildi.

Kaynak : En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.