Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

ARMÜDER Başkanı İbrahim Özkol: “Yalova depreminden hiç etkilenmeyen bir ilçedir Armutlu”

Yalova ili Armutlu ilçesinde inşaat yapan müteahhitlerin bir araya gelerek kurmuş oldukları Armutlu Müteahhitler Derneği’nin açılışı Yalova Valisi Muammer Erol, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Yalova Ticaret Odası Başkanı Tahsin Becen, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, iş insanları ve ilçe halkının katıldığı görkemli bir programla gerçekleşti.

Armutluda tüm üyelerimizle birlikte 3 bin, 5 bin kişiye istihdam sağlamaktayız

Armutlu Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Özkol açılış konuşmasında dernek faaliyetlerini anlattı. Özkol konuşmasında dernek faaliyetlerini anlatarak, “Armutlu ilçemizde dernek üyelerimizin tüm şantiyelerinde ortalama 1000 kişiye iş vermekteyiz. Ailelerini de baz aldığımız zaman ortalama 3 bin, 5 bin kişiye istihdam sağlamaktayız” dedi.

ARMÜDER Başkanı İbrahim Özkol: “Yalova depreminden hiç etkilenmeyen bir ilçedir Armutlu”

Özkol konuşmasında, “Yalova depreminde yüreğimiz yandı. O günleri Allah bizlere bir daha yaşatmasın. Armutlu ilçemiz zemini sağlam bir yer olmakla beraber, Yalova depreminde yapılan yapılar hiçbir zaman etkilenmemiştir. Hala ilçemizde 30-40 yıllık yapılar bulunmaktadır” dedi.

"Konut faiz oranlarında beklentimiz 0,90 altına inmeli"
Özellikle inşaat sektöründe konut satışı 0,99 oranına düştükten sonra büyük bir sektörde hareketliliğin olduğunu belirten Özkol, "Ülkemizin en önemli dinamiklerinden olan inşaat sektörünün daha da canlı ve eski günlerine dönmesi için sektörde iş adamları ve konut alacak vatandaşlarının beklentisi 0,90 oranın altında olması gerektiği beklentisi öne çıkmıştı. Sadece devlet bankaları değil ülkemizin kaymağını yiyen özel bankaların artık inisiyatif alarak konut sektöründe faiz oranlarını aşağı çekme konusunda adım atmalıdırlar." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.