Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Bakan Murat Kurum

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de Sacit Eyüboğlu Coşkusu!..

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, uzun zamandır toplumda oluşan talepler neticesinde beklenen çıkışını yaptı ve aday adaylığını resmen ilan etti. Hafta sonu ilçe merkezi önünde buluşan çok sayıda partili ve farklı kesimlerden Ümraniye halkı, Eyüboğlu’na destek için biraraya geldi. Belediye başkan aday adayı dosyasını ilçe başkanı Hakan Kızılelmaya’ya takdim eden Sacit Eyüboğlu, Ümraniyelilere hitaben yaptığı konuşmada herkesi kucaklayan bir anlayışla değişim vurgusunu tekrar takrar dile getirdi.

Ümraniye’nin tüm renklerini temsil eden vatandaşların hep bir ağızdan ‘iktidar’ sloganları eşliğinde gerçekleşen buluşmada bazı projelerine de değinen Eyüboğlu, azimli ve inançlı bir çalışma kadrosuyla yola çıktığını, gelecek güzel günler için Ümraniye’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını mutlaka ama mutlaka iktidara taşımakta kararlı olduklarını kaydetti. Eyüboğlu, Ümraniye’nin geleceğini şekillendirmek adına yola çıktığını söyledi. Eyüboğlu şunları kaydetti:

“Sayın İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, kıymetli meclis üyelerimiz ve çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Örgütüm, Ümraniyemizin Siyasi Parti Temsilcileri, kıymetli muhtarları, yöre dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Değerli Basın Emekçilerimiz hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Bugün burada sizlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyorum. Ben, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye Belediye Başkanı aday adayı Sacit Eyüboğlu olarak karşınızdayım. 1955 Trabzon doğumluyum ve 36 yıldır Ümraniye’de yaşamaktayım. Bugün burada, sizin için, sizinle birlikte Ümraniye’nin geleceğini şekillendirmek adına yola çıkmış bulunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.