Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de İyi Parti’den Ak Parti’ye Büyük Katılım..

Birkaç gün önce sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Daşdemir, aile yakınları ve dostlarıyla birlikte AK Parti’ye geçeceğini ilan etmişti. İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törende AK Parti’ye katılan üyelere rozetlerini İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve İlçe Başkanı Salim Çetinkaya taktı. Daşdemir, “Baba nasihatini yerine getirdim” dedi.
 

Katılım programında konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Meclis Üyesi Murat Bey şahsında hepinize çok teşekkür ediyorum. Gayretimizden, çabamızdan geri durmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AK Parti milletin partisidir, Ailemize hoş geldiniz. Bize güç, kuvvet kattınız. Hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.


Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da yaptığı konuşmada, “Murat Daşdemir kardeşimizin yerinin bizim yanımız olduğunu daha önce de kendisine söylemiştim. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Daha nice Murat kardeşim gibiler olduğunu biliyorum. Bütün gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde bu kardeşlerimizi bir araya getirmemiz lazım. Aramıza hoş geldiniz” dedi.

Baba nasihatini yerine getirdiğini kaydeden Meclis Üyesi Murat Daşdemir ise AK Parti ailesine katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugüne kadar siyaset yaptığım İYİ Parti’ye teşekkür ediyorum” dedi. 32 yıl önce herkes gibi ailesiyle birlikte Kars’tan Ardahan’dan ekmek için aş için baba ocağını bırakıp İstanbul’a geldiklerini ifade eden Daşdemir, 2019’da İYİ Parti meclis üyesi olduğunu, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın çalışmalarına da yakından tanıklık ettiğini söyledi. Daşdemir, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, canla başla hizmet etmeye devam edeceğim. Bu uğurda hepiniz gibi ben de sizinle yürümeye geldim. Hayırlı olsun” dedi.

Murat Daşdemir, şunları kaydetti: “32 yıldır Allah’ıma şükürler olsun ki verdiğimiz ekmek kavgası bizi bu günlere getirdi. Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Şu an Ümraniye'de tekstil sektöründe bünyemizde 200, topyekün ailemle birlikte 600 kişilik bir istihdam sağlamaktayız. Bu günlere gelmemizde emeği olan herkesten Allah razı olsun. Bizler vatanına, milletine, bayrağına ve devletine bağlı olduğumuz gibi dinine, maneviyatına da bağlı, bu sebeple muhafazakar bir aile yapısına sahibiz. 

Ailem yıllarca nur içinde yatsın, büyük devlet adamı kıymetli şahsiyet sayın Necmettin Erbakan hocamızın izinden, onun yolunda gitmiştir. Bizler kendimizi siyasi görüş olarak hep bu yönde tarif ettik. Ancak ne yazık ki ülkede esen siyasi rüzgarlar hepimizi bir yerlere savurdu. Ben de bu çerçevede 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti Ümraniye Meclis üyesi olarak seçildim. Bu vesileyle bana bu görevi layık gören tüm İyi Parti ailesine teşekkür eder, sevgilerimi iletirim.

Bizler bu görevleri halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla görür, öyle çalışırız. Meclis üyeliği yaptığım bu 5 yıl içinde kıymetli başkanım, Belediye Başkanı Sn. İsmet Yıldırım ile çalışma şansına nail oldum. Bu 5 yılda gördüm ki fani dünyanın tüm hırs ve ihtiraslarından arınmış, amacının sadece ve sadece vatandaşa hizmet etmek ve aldığı görevi bir kutsal emanet anlayışıyla geleceğe güzel bir eser bırakmak olan bir başkanımız var. Bundan o kadar emin olduk ki, her yıl bizlere sunduğu bütçeyi verdiğimiz evet oylarıyla destekledik. Biliyorduk ki emanet emin ve ehil ellerde.

Şimdi ise doğrunun ve hakkın teslim edilme zamanı. Şimdi doğrunun ve haklının yanında olma zamanı. Doğruya doğru demek yetmez, bu mücadeleye destek ve güç vermek gerek. Ben de tüm bu duygu ve düşüncelerimle temsil ettiğim ailem ve tüm camiamla sizlerle birlikte olmaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılın'da bu yolda canla başla mücadele etmeye hazırım.

Bu irademlede benim için çok anlamlı bir görevide yerine getirmiş olacağım. Siyasi tercihim rahmetli babamın nur içine yatsın, pek içine sinmezdi. Ölmeden önce vasiyet etti:"Oğlum Allah sana uzun ömür versin, versinde bu ömrü Allah, Peygamber, Kuran, vatan, millet uğrunda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda birlikte yürüyerek yaşa. Ben de bu uğurda hepiniz gibi, hep birlikte yürümeye geldim. Saygılarımı sunar, mücadelemizin vatana, millete, devlete ve Ümraniye'ye hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.