Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de kendisiyle birlikte eski eşini yakmak istedi, gözaltına alındı

Ümraniye'de iddiaya göre boşandığı eşinin evine gelen Kerim A, yanında getirdiği benzinle kendisiyle birlikte eski eşini yakmaya çalıştı. Polis ekipleri tarafından ikna edilen Kerim A. gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Yan Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre Kerim A. boşandığı eşi Yasemin Ç. ve iki çocuğunun yaşadığı eve geldi. Yasemin Ç. ile tekrar bir araya gelmek istediğini söyleyen ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Kerim A. olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği benzin ile kendini ve eski eşini yakmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Müzakereci polis ekipleri Kerim A'yı ikna etmek için uzun süre çaba harcadı. DHA'nın haberine göre; yaklaşık 1 saat sonra ekipler, Yasemin Ç'yi evden çıkardı. İkna edilen Kerim A. ise gözaltına alındı.

Mahalle sakinleri polis aracına götürülen Kerim A'ya saldırmak istedi. Öfkeli vatandaşları polis ekipleri sakinleştirdi.

Kaynak: https://www.haberturk.com/umraniye-de-kendisiyle-birlikte-eski-esini-yakmak-istedi-gozaltina-alindi-3537287

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43