Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Bakan Murat Kurum

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda sürpriz bir adaylık başvurusu geldi.

Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayı başvurularının devam ettiği CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda 31 Mart seçimleri yoğunluğu devam ediyor. Ümraniye Kaymakamlığı’nda uzun yıllar ilçeye hizmeti bulunan Nihal Mert, “Artık yeter bu gidişatı hep birlikte değiştirmeliyiz” diyerek CHP’den Ümraniye belediye başkan aday adayı oldu. İlçe Başkanı Hakan Kızılelma’ya başvuru dosyasını teslim eden Mert’e partililer yoğun destek verdi. Mert’in sürpriz aday adaylığı ilçe kamuoyunda geniş yankı buldu.

“Bir bayan olarak biz bu yola çıktık. 22 yıl Ümraniye Kaymakamlığı’nda hizmet etmiş biri olarak artık yeter diyoruz” diyen Belediye Başkan Aday Adayı Nihal Mert, şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş dostlar gelin bu gidişatı hep birlikte değiştirelim. Bu Nihal olur başka biri olur ama değiştirmek gerekiyor. Ümraniye’de Cumhuriyet Halk Partisi 30 yılın üstünde Rize’de başardığı gibi 44 yıl sonra başkanlığı almak istiyoruz artık. Kim aday olursa olsun tam destek olacağız. Rize’li bir kardeşiniz olarak bu yolda, yolum yolunuz olacak. Yolum, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.