Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Tuzla’da çocuklar, karne coşkusunu Başkan Yazıcı ile yaşadı

Başkan Yazıcı, “Tuzlamızın geleceğini daha emin ellere teslim edebilmek için çocuklarımızı bilgi gibi kıymetli bir zırhla donatıyoruz. Onlar anne ve babaları için ne kadar kıymetli ise ülkemiz, milletimiz ve bizim için de o kadar kıymetli” dedi.

Tuzla Belediyesi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen şenliğe, yılda ortalama 5500 öğrenciye hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda, 8-14 yaş arası yüzlerce çocuk, tatile girmenin heyecanını Başkan Yazıcı ile paylaştı. Etkinlikte, tüm çocuklara karne hediyesi verildi ve şenliğe özel hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi.

 “BİNLERCE GENCİMİZİ TUZLAMIZIN GELECEĞİNE HAZIRLIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Okullarımız tatil edildiği için Bilgi Evlerimizdeki çocuklarımız da tatile giriyor. Tatile giriş gününde onlarla şarkılar, marşlar söyledik ve kendilerine hediyeler takdim ettik. Çocuklarımız bizim ve Tuzlamızın geleceğidir. Dolayısıyla Bilgi Evlerimizde öğrenim gören ve buraya sığmayan binlerce çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Bugün, 550 kişilik bir salonda temsili bir tatile giriş programı yaptık. Binlerce gencimizi Tuzlamızın geleceğine hazırlıyoruz. Tuzlamızın geleceğini daha emin ellere teslim edebilmek için çocuklarımızı bilgi gibi kıymetli bir zırhla donatıyoruz. Onlar anne ve babaları için ne kadar kıymetli ise ülkemiz, milletimiz ve bizim için de o kadar kıymetli. Gençlik eşittir gelecek diyoruz, onları seviyor ve iyi tatiller diliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.