Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Erol Gül'den Ordululara Geçmiş Olsun Ziyareti

Çekmeköy Ordulular Derneğinin yakının da bulunan iş yerlerin de çıkan yangının Çekmeköy Ordulular Derneğine sıçrayarak yanması ile ilgili geçmiş olsun ziyaretleri aralıksız sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Erol Gül Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Yücel Yalçınkaya’yı ofisin de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerin de bulundu.

Erol Gül “Allah başka acı vermesin. Gerçekten çok büyük tehlike atlatılmış. MHP olarak yapacağımız her ne var ise üzerimize düşeni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ziyaretten dolayı hoşnut olan Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Yücel Yalçınkaya “Bizleri yalnız bırakmayan ve hatırlayan herkese teşekkür ederiz. Diğer esnaf kardeşlerimize de Allah yardım etsin” diye sözlerini tamamladı.

Çekmeköy Haber

on line abortion pill abortion pill where to buy abortion pill
can i take lodine with ibuprofen site can i take lodine with ibuprofen
ciprofloxacin og alkohol site ciprofloxacin hexal 500 mg
reglan amp reglan iv reglan ampula
early abortion pill options thestickybeak.co.uk when is it too late to get an abortion pill
abortions facts side effects of abortion pill for abortion pill
types of abortion pill how much does abortion pill cost
fibromyalgia ldn is naltrexone safe naloxone for alcoholism

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.