Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı çekmeköy Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı

Bu haber kez okundu.

Sporcu Genç Muhtar Adaylarından Örnek Dayanışma..

Devletin vatandaş nezdindeki en yakın temsilcisi muhtarlık kurumuna karşı gençlerin bu yakın ilgi ve görev alma talebi toplumsal manada da olumlu yankı uyandırıyor..

Spordan sanata, iş dünyasından sosyal yaşama genç yaşta üstün başarılara imza atmış gençlerin yaklaşmakta olan Mart 2024 seçimlerinde mahallelerine muhtar adayı olmak istemeleri vatandaş nezdinde olumlu karşılık buluyor. “Daha yaşanılabilir bir mahalle” sloganıyla Maltepe Fındıklı Mahallesi’ne muhtar adayı olan başarılı genç milli sporcu Doğukan Çınar’a, aynı duygu ve düşüncelerle Ümraniye Altınşehir Mahallesi’ne muhtar adayı olan Altınşehir Spor Kulübü Kurucusu genç isim Emre Güleryüz’den dayanışma desteği geldi. Geçtiğimiz günlerde biraraya gelen genç muhtar adayları Doğukan Çınar ve Emre Güleryüz geleceğe dair fikir ve düşüncelerini istişare ettiler.

DOĞUKAN ÇINAR: “MAHALLEMİZ İÇİN ELELE VERMELİYİZ..”

Boksta üstün başarılara imza atmış milli sporcumuz Doğukan Çınar, yıllardır yaşamış olduğu Fındıklı Mahallesi’ne neden muhtar adayı olduğuna ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Nasıl bir Fındıklı istiyoruz? Bu soru üzerinde hepimizin düşünmesi gerek. Ailelerimizle yaşadığımız, sokaklarında, parklarında çocuklarımızın güvenle oynadığı bir Fındıklı için ne yapmamız gerek? Bunları düşünmemiz gerekiyor.

Ben, Doğukan Çınar’ım... Yıllarını Fındıklı için ortaya koyan, Fındıklı’nın iyi insanlar, “vicdanlı insanlar” yuvası olması için mücadele eden biriyim. Hepiniz gibi... Şimdiye kadar spor alanında, gençlerimizle birlikte bunu yapmaya çalıştım. Şimdi ise Fındıklı’yı temsil etmek istiyorum. Muhtarlık dediğimiz, bir halkın temsilidir. Küçük de olsa, yerel de olsa, halkımızın temsilidir, onun sesini duyurma aracıdır. Sesimiz daha gür çıksın, insanlar bizi duysun ve mahallemizin sorunlarına bir çözüm bulunsun istiyorsak, el ele vermeliyiz.

El ele vererek, tek ele dönüşmeliyiz. Dönüşmeliyiz ki, bugün şikâyet ettiğimiz konulara karşı sözümüz de, elimiz de güçlü olsun. Muhtarlığa adayım. Sesiniz, sözünüz ve eliniz olmaya adayım. Mahallemizin sorunlarını çözmek için mücadeleye adayım. Bunun için kendimi ortaya koymaya adayım. Hep beraber, demokratik bir yönetim altında Fındıklı için yapabileceğimizin en iyisini yapmak için adayım. Biliyorum ki, yapılabileceğin en iyisini yapmaya çalışacağım. Biliyorum ki, her bir söz, her bir ses, karşılık bulacak. Yâni Fındıklı muhtarlığı, aynı zamanda mahallemizin de meclisi olacak. Hep beraber, el ele diyebilmek için desteklerinizi bekliyorum.”

EMRE GÜLERYÜZ: “BİZLERİN YAPACAĞI ÇOK İŞ VAR..”

Ümraniye Altınşehir Mahallesi muhtar adayı Altınşehir Spor Kulübü Kurucusu Emre Güleryüz de yaptığı açıklamada halka hizmet yolunda aynı hedefe yürüdüklerini, amaçlarının daha kaliteli şehirler için daha yaşanılabilir mahalleler oluşturmak olduğunu ifade etti. Sosyal dayanışma, yardımlaşma ve mahalle kültürü bilincini yaygınlaştırmayı da hedeflediklerini ifade eden Güleryüz, “Bizim gibi sporcu gençlerin, sanata önem veren neslin ve geleceğe daha güvenle bakan düşüncelerin toplumsal sorumluluk bilinciyle yapacağı çok işler olduğuna inandığımız için bu yola çıktık” şeklinde konuştu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.