Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Temsilcilerinin Grupları Belli Oldu

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Çekmeköy'ü temsil eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ve Modafen ile Çekmeköy'ü Süper Amatör Ligde temsil edecek olan 1877 Alemdağspor takımlarının grupları, Orhan Saka Amatörler Evinde çekilen kura ile belirlendi.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR 12. GRUPTA


Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Spor Toto BAL Ligi 12. Grupta İstanbul başta olmak üzere Edirne, Tekirdağ, Çanakkale,Yalova ve Kırklareli temsilcileri ile şampiyonluk mücadelesi verecek.
Gaziosmanpaşaspor-Çıksalınspor-Sultangazispor-Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor(İstanbul)
Edirnespor- Uzunköprüspor (Edirne)
Çerkezköy 1911-Çorluspor 1947 (Tekirdağ)
Yeni Çanspor - Bigaspor (Çanakkale)
Altınova Belediyespor - Yalova Kadıköyspor (Yalova)
Lüleburgazspor (Kırklareli)


MODAFENSPOR 9. GRUPTA


Türkiye Kupasına 1'inci turda veda eden Modafenspor Spor Toto Bal Ligi 9. Grupta İstanbul başta olmak üzere İzmir,Balıkesir, Manisa ve Kocaeli temsilcileri ile şampiyonluk mücadelesi verecek.
Şile Yıldızspor-Modafenspor-Kartalspor (İstanbul)
Yeşilova-Çiğli Belediyespor (İzmir)
Ayvalıkgücü Belediyespor-Balya Belediyespor-Havran Fatih Belediyespor (Balıkesir)
Somaspor-Alaşehir Belediyespor-Yunus Emre Belediyespor (Manisa)
Çayırovaspor-Derince Belediye Demirspor (Kocaeli)


1877 ALEMDAĞSPOR 2.GRUPTA


Süper Amatör Ligde şampiyon olarak BAL Ligine çıkmayı hedefleyen 1877 Alemdağspor Süper Amatör Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek.
Kuştepespor-Sekbanlarspor-Zeytinburnu 1957 Spor-Kartalgücüspor-Dikilitaşspor-Kulaksız Okspor-Sultanbeylispor-1877 Alemdağspor-Yeşilesenyurtspor-Topkapıspor-Ayazağaspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.