Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

8. Üsküdar Spor Oyunları Başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında düzenlenen Üsküdar Spor Oyunları'nın sekizincisi başladı. 

Üsküdar Spor Okulu'nda gerçekleştirilen oyunların açılışına, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı. 

Atletizm, karate, hentbol, judo, tekvando ve yüzme olmak üzere toplamda 6 branşta gerçekleştirilen ve 5 binden fazla minik sporcunun katıldığı oyunların açılışında bir konuşma yapan başkan Hilmi Türkmen, minik sporcuların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, oyunların Üsküdar'da sporu tabana yayma etkinliklerinin en önemlisi olduğunu kaydetti.

"Milli bir bayrama sahip olan, dünyadaki en şanslı çocuklar bizim çocuklarımız" diyen başkan Türkmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu vesileyle çocuklarımızın sevgisini, yanı başımızda, Suriye'de yaşanan savaş nedeniyle ülkemize sığınan çocuklarla paylaşmak üzere bir kampanya başlattık. 'Onları Sevindirmek Çocuk Oyuncağı' dedik ve binlerce oyuncak topladık. Her yıl gülüp, eğlenerek geçirdiğimiz 23 Nisan'ı, yani çocuklarımızın bayramını, öksüz ve yetim çocukların bayramı olarak kutlayacağız. 23 Nisan'da, bizzat çocuklarımızla birlikte Şanlıurfa'ya gidiyoruz. İnşallah çocuklarımız kendi elleriyle, kendi harçlıklarıyla aldıkları oyuncakları, kendilerine teslim edecekler, mutluluklarını paylaşacaklar."

Mustafa Güler ve Hilmi Türkmen tarafından başlatılan Üsküdar Spor Oyunları, 26 Nisan Pazar günü sona erecek. 

cheat on my husband signs of infidelity
walgreens online coupon codes rite aid online coupons
gabapentin 300mg lasix 100mg
cialis 2015 coupon cialis coupon free
can i take lodine with ibuprofen can i take lodine with ibuprofen
champix pfizer champix pris
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
avelox nuspojave avelox
abortion pill facts abortion definition
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts for abortion pill
feldene ampolla feldene gel
non surgical abortion pill first trimester abortion pill
vermox cena vermox alkohol
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.