Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Yalova Armutlu’da artık binalar beyaza boyanıyor

Termal suları, denizi ve eşsiz orman manzarası ile her kesimin beğenisini kazanan turistlik yerlerden olan Armutlu’da evlerde  tek tip modeline geçildi.  İstanbul’a yakın turistlik bölgelerden olan Armutlu’da eski ve yeni yapılar başta olmak üzere evler Bodrum vari beyaza boyanacak.

Mustafa Tokat ; Armutlu’da evler beyaz renkge boyanacak

Armutlu belediye başkanı Mustafa Tokat almış oldukları karar bölge halkı tarafından çok beğenildiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti ; Armutlu ilçemiz havası, suyu, denizi ve doğası ile gerçekten çok güzel bir ilçemiz. Göreve geldiğimiz günden bu güne güzel bir Armutlu için tüm halkımızın fikirlerini alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Turistlik bölgelerde renk cümbüşü o bölgenin mimarisini bozmaktadır. Estetik ve göze hitap eden tüm çalışmalar toplum tarafından kabul görmektedir. Bizde belediye olarak almış olduğumuz karar doğrultusunda artık güzel ilçemiz Armutlu’da binaları beyaz renge boyanması için çalışmalarımızı başlattık. 

“Temiz sahil, temiz deniz” projemiz çok ilgi görüyor

Armutlu ilçemiz tüm güzellikleri bir arada barındırdığı için her bölgeden yerli ve yabancı turist ağırlamaktadır. Sahillerimizin temizliği, duş yerleri başta olmak üzere bir çok alanda “Temiz sahil, temiz deniz” projemiz ile tüm vatandaşlarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Çakıl taşları, yosun gibi sahil plajlarında yabancı maddelerin temizliği ile ilgili sezonda yapmış olduğumuz çalışmalar bölge halkımız tarafından çok ilgi gördü. Allah nasip ederse herkesin 2020 yaz tatili için tercih edeceği bölgeler arasında Armutlu ilçemiz yapacağımız çalışmalarla daha öne çıkacaktır” dedi.

Zeytin ve termalin başkenti biziz

Armutlu ilçemiz aslında her tarafı zeytin ağaçları ile kaplı ve bölge halkı yılalrdır zeytinden geçimini sağlamaktadır diyen Yalova Armutlu belediye başkanı Mustafa Tokat “Çok güzelliklerimiz var toprağın altında gün yüzüne çıkmış olan. Bunlardan en önemlileri ise Zeytin ve Termal suyumuz. Espride olsa bölge bizler genelde Zeytinin ve Termal Suyun başkenti biziz diyerek kendi aramızda konuştuğumuz olur. İşletemediğiniz hiçbir değer kıymetli değildir. İnşallah bizler bu değerlere sahip çıkacağız” diyerek sözlerini tamamladı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.