Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Anadolu Asiad derneğinden Ankara ziyaretlerinde bu kez adresi; Dışişleri Bakanlığı oldu

Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği kısa adı Anadolu ASİAD Ankara ziyaretlerine devam ediyor. T.C Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ı makamında ziyaret eden Anadolu Asiad Derneği sektör ile ilgili bir çok konu ile ilgili çalışmaları dosya halinde ulaştırdı. 

Anadolu Asiad Milli ve yerli bir dernektir

Ziyarette konuşma yapan Anadolu Asiad Genel başkanı Yücel Yalçınkaya sözlerine şöyle devam etti. Yalçınkaya ; Bizler vatanını ve milletini seven iş dünyası derneği olarak Devletimizin her zaman yanında olduğumuzu hatırlatarak milli ve yerli olduğumuzun altını kalın kalemle çizmek istiyoruz. Farklı sektörlerde 400'e yakın firmaların bir araya gelerek kurmuş olduğumuz Anadolu Asiad derneği üyeleri sektörde ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ederek yapmış oldukları ihracat ve ithalat ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etmektedirler.

Devleti yaşatki biz yaşayalım

Devlet dediğimiz şey, milletin bir araya gelerek meydana getirdiği birlikteliktir. Devletin varlığı, milletin yaşaması ve güçlü olmasına bağlıdır. Şeyh Edebali’ nin Osmangazi’ye söylediği gibi “Ey oğul! İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” sözü bizim için çok şey ifade etmektedir. Devletimizin zor günler yaşadığı 15 Temmuz gibi karanlık günlerde ülke olarak her zaman dik durduk. İş dünyası olarak ise bize Avrupa'dan yapılan ekonomik terör saldırılarına karşı ise bizler "Devleti yaşat ki biz yaşayalım" olarak inanarak zor günleri atlattık" dedi. 

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren T.C Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran "Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda gelecek her proje bizim için önemlidir. ANADOLU ASİAD Genel Başkanı'na ve Yönetimine bu anlamda teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.