Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Villada vahşetin nedeni işten kovdurtma tehdidi

İstanbul Beykoz'da Maya Güzel Kerimova'nın (34) boğazını kesip cesedini sekiz parçaya bölerek ormana atan Sahyjemal A.'nın (35), cinayeti işten kovulma korkusuyla işlediği ortaya çıktı. Türkmenistanlı iki kadın, lüks villaların bulunduğu bir sitede farklı evlerde hizmetli olarak çalışıyordu.

Polisin tespitlerine göre 26 Aralık akşamı kendisini çalıştığı eve çağıran Sahyjemal A.'nın yanına giden Kerimova, borç olarak verdiği 2 bin doları geri istedi. Sahyjemal A., kendisini ev sahibi Elizabeth V.'ye (80) şikayet edip işten kovdurtmakla tehdit eden Kerimova'yı bıçakladı.

Ev sahibi uyuduktan sonra cesedi banyoda parçalayan Sahyjemal A. ertesi sabah cesedi ormanlık alandaki çöp konteynırına attı. Bu sırada villadaki kamera sistemini kapattığı tespit edilen tutuklu sanığın, Kerimova'nın ablası ile 15 yıldır arkadaş olduğu ortaya çıktı. 

sabah

medication coupons walgreens photo coupon 100 prints
gabapentin 300mg lasix 100mg
prescriptions coupons canada drug pharmacy coupon
cialis dosage when to take cialis dosing instructions
kamagra super kamagrashop
order strattera online no prescription strattera discount
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
flagyl vademecum flagyl 500 mg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.