Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de vatandaşlar gençlerine sahip çıkıyor

Çekmeköy'de gençlerin başına bir illet gibi saran uyuşturucuya yine gençler ve duyarlı vatandaşlar sahip çıkıyor. Yetkililer sadece izlemekle yetiniyor. 

ONLAR SÜSLÜ İFTAR MASALARINDAN KALKMASINLAR

Çekmeköy'de uyuşturucuya hayır kampanyasını ne yazık ki sadece vatandaşlar yürütüyor. Mahalle aralarında ve parklarda alenen satıldığı iddia edilen uyuşturucu illetine özellikle son zamanlarda gençlerin bir numaralı batağı olan Bonzai'ye yine vatandaşlar sahip çıkıyorlar. 

Yetkililer ne yapıyor derseniz onlar bu günlerde Raman ayında bol zengin iftar menülü programlarına katılarak süslü masalarda fotoğraf çektiriyorlar. Peki bu gençleri kurtarmak için sosyal sorumluluk projesi kapsamında neden bir yetkilinin bırakın kolunu kıpırdatmayı parmağını bile oynatmadığını gördüğümüzde söyleyecek ve yazacak çok şeyler geliyor kalemimize. 

DUYARLI VATANDAŞLARA VE GENÇLERE BÜYÜK TEŞEKKÜR 

İşyerinin camına, evinin balkonunda kocaman uyuşturucuya hayır pankartı asan vatandaşın bu duyarlılığını görenler ise helal olsun diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 

Ne diyelim umarım Ramazan ayında bile kahvaltı sofralarında poz veren değerli bazı bireyler umarız bu tarz bir çalışmanın içerisine girerek sözde yetkililere bu işin duyarlılığı noktasında hatırlatma yaparak kendilerinin de bu vicdani sorumluluk sahibi olduklarını bir gün hatırlarlar. 

Çekmeköy Haber

buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
on line abortion pill where to buy abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
adult anal sex stories adult japanese love stories
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
rx pharmacy card viagra manufacturer coupon
pros and cons of abortion free abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.