Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de gözler Ak Parti İlçe Kongresinde, Adaylar ısınmaya başladı

Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanlığının İstanbul genelinde yapılacak olan olağan kongre takvimi yaklaştıkça ilçe başkanlığına aday olan başkanlarda yavaş yavaş ısınma turlarına başladı. Referandum sonrasında İstanbul’da Ak Partinin kongre liste çalışmaları Çekmeköy dahil bir çok ilçede zor olacağa benziyor.

DÜNE KADAR HİÇ BİR DAVETE GİTMEYEN BAŞKANLAR ŞİMDİ BOY GÖSTERİYOR

İlçe çalışmasa da olur çünkü Recep Tayyip Erdoğan çalışıyor mantığına giden İstanbul’da bir çok ilçe belediye başkanı dâhil ilçe başkanları da daha yakın zamana kadar davet seçiyorlardı. Davetlere bazı zamanlar temsilciler gönderiliyor,  bazı zamanlar ise bir çelenk yetiyordu. Referandumda beklediği oyu alamayarak şok geçiren Ak Partili kadrolar artık davetleri es geçmiyorlar.. Çünkü reis yuvaya döndü. Ne kadar ona resim kareleri verirler, sosyal medyadan paylaşım yaparlarsa Ankara bizim başkan çok çalışıyor diyecek diye ümit ediyorlar…

ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN BAŞKANLAR

Bu düşünceye sahip olan başkanlara kötü haber pek yakında gelir. Çünkü halkın nabzını Ankara çok iyi tutuyor. Özellikle 15 Temmuz süreci sonrasında “Halkım ne derse o olur “ diyen Recep Tayyip Erdoğan sadece tribüne oynayan kadroların ipini çekeceğe benziyor. Özellikle CİMER’e gönderilen bölgede yaşayan partililerin rahatsız oldukları konuların mesajlarına bakılırsa bu iş süzgeçten geçeceğe benziyor.

PARALEL YAPI SIZMAYA ÇALIŞACAKMI

Uzun yıllar Çekmeköy’de kimlerin himmet parası topladığını, kimlerin ofislerinde kurban bağışlarının yapıldığını, kimlerin Amerika ziyaretlerinde bulunduğunu, kimlerin bir zamanlar muhterem Hoca Efendisi şimdi ise FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ diyerek sohbetler yaptığını, kimlerin şirketleri ve şahısları üzerinden çok yüklü bir zamanlar bağış yaptığını HERKES ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLİYOR…. Kimse takım elbise giyerek bir devlet büyüğünü gördüğünde SELFİE çekinerek kendini aklamaya çalışmasın…. Türkiye genelinde olduğu gibi dün çok iyi müridi olup bu gün sözde gece gündüz küfür edenler bilinmeli ki bunlar sadece adres saptırıyorlar. Bu sözü kim söylüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Pencerenin bu yönünden de baktığımızda Çekmeköy’de Paralel yapının bu anlamda adres değiştirerek çalışmalar yapacağı herkes tarafından tahmin ediliyor..

PEKİ ÇEKMEKÖY AK PARTİ’DE RÜZGAR HANGİ YÖNE ESECEK

6 ay içerisinde yapılacağı beklenilen ilçe kongrelerinde Çekmeköy, Ümraniye’de sert rüzgarlar eseceğini şimdiden söylemek mümkün. Çekmeköy’de ORDU, KARS, ERZURUM, SİVAS gibi büyük bir nüfusa sahip olan iller bu kongrede çok ciddi bir çalışma yapacağa benziyor. Dahada net konuşmak gerekiyor ise “Ankara ziyaretleri” bu günlerde çok yapılıyor…. Bakalım gün ola harman ola hepsini pek yakında göreceğiz.. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacağa benziyor..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.