Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK Cumartesi büyük gün.. arıza Ümraniye

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de İETT otobüsü anne ve çocuğuna çarptı

Çarpmanın etkisiyle çocuk metrelerce savrularak yaralandı. Anne ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı gören çevredekiler çocuğu kucaklayarak Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayı gören esnaf Mevlüt Kement "Annesiyle birlikte hastaneye giden kız çocuğuna ters yönden gelen otobüs çarpıyor. Çocuğu apar topar hastaneye götürdüler. Çocuğun durumunun iyi olduğunu söylüyorlar. İnşallah kötü bir şeyi yoktur. Burası tek yön ama adı tek yön hep çift yönlü olarak kullanıyorlar" dedi.

Kaynak : https://www.msn.com/tr-tr/haber/gundem/sancaktepede-iett-otob%C3%BCs%C3%BC-anne-ve-%C3%A7ocu%C4%9Funa-%C3%A7arpt%C4%B1/ar-AAZ4bya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43