Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk çekmeköy Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı vesilesiyle her yıl düzenlediği geleneksel iftar programını bu yıl da yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirdi. Millet İttifakı siyasi parti temsilcilerinin de iştirak ettiği programa; SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selahattin Acaroğlu, CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve ilçe yöneticileri, SP Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, SP Çekmeköy İlçe Başkanı Baki Polat, DP Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, partililer ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Yapılan duaların ardından oruçların açıldığı programda bir selamlama konuşması yapan SP İlçe Başkanı Bayram Öztürk, katılımlarından dolayı tüm konuklara ve partililere teşekkür etti. Öztürk, programa katılması planlanan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’nın son dakika gelişmesiyle Ankara’da olması gerektiğinden iftara katılamadığını söyleyerek, Kaya’nın partililere selamlarını iletti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan Öztürk, “Bizler de her sene olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayının en yoğun duygularla yaşanması için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. Öztürk, İsrail’in Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya saldırılarını ve zulmünü de sert sözlerle kınadı. Siyasetin insana hizmet için var olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Öztürk; “Çalışmalarımızı ilçemiz, ülkemiz ve milletimizin selameti, halkımızın huzur, refah ve mutluluğu için gece-gündüz demeden sürdürüyoruz” dedi.  

Konuşmasına İsrail’in Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırıları kınayarak başlayan SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selahattin Acaroğlu; “Maalesef bu Ramazan da İsrail bizleri şaşırtmadı. Mescidi Aksa’da her sene olduğu gibi kendine has zulmünü göstermeye devam ediyor. Bununla birlikte bu sene Lübnan’a da saldırdılar. Ülkemizi yönetenler de sanki iktidarda ve güç sahibi değillermiş gibi sadece ve sadece bunları kınayarak geçiştiriyorlar. Rabbim inşallah İsrail’in bu zulmünün sona ermesi için İslam alemini ayağa kaldırmayı nasip eder diyorum. İnşallah en yakın zamanda bunları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

14 Mayıs seçimlerinin değişim getireceğini kaydeden Acaroğlu: “Maalesef bu günkü iktidar her türlü aymazlığı yaparak bütün inanç değerlerinin altına sığınmak kaydıyla milletin inancını da sömürerek haksızlık yapmayı kendine şiar edinmiş durumdadır. Kazanımlarımız da istismar edilerek korku iklimi oluşturulmak isteniyor. 14 Mayıs’ta inşallah milletimizin de iradesiyle bu iklim değişecek. Baskı yerine özgürlük, yoksulluk yerine zenginlik gelecek. Ahlakın ve adaletin iktidarı inşallah 15 Mayıs sabahı hep birlikte yaşayacağız. Zor bir dönemden geçiyoruz. 15 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanı değişecek. Yen bir döneme başlayacağız ve bu yeni dönemde bize oy veren vermeyen herkese hizmet vereceğiz, herkesi kucaklayacağız. Ramazan’ın iklimini inşallah seçimden sonra da devam ettireceğiz” dedi.

Programın sonunda SP İlçe Başkanı Bayram Öztürk tarafından İl Başkan Yardımcısı Selahattin Acaroğlu’na plaket takdimi yapıldı ve katılımcılar toplu hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.