Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de kaybolan Mehmet Adıyaman bulundu

Sancaktepe'teki evlerinden 22 Temmuz'da ayrılan 13 yaşındaki Mehmet Adıyaman'dan haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.

Anne Neslihan Adıyaman, 13 yaşındaki oğlunun geçen hafta yanına gelerek kendisinden para istediğini anlattı.

Bunun üzerine bir miktar para verdiği ve kapının önünde olacağını söyleyen oğlundan bir daha haber alamadıklarını belirten Adıyaman, "Nereye gitti hala bilemiyoruz. Her yere kayıp başvurusunda bulunduk. Yetkililere sesleniyorum, benim oğlumu bulsunlar. Oğlum da beni duyuyorsa çıksın söylesin 'Anne ben şuradayım.' diye. En azından içim rahatlar." dedi.

Polise kayıp başvurusunda bulunduklarını söyleyen anne Adıyaman, bir an önce oğlundan gelecek iyi haberi beklediklerini ifade etti.

- ÇOCUK, BOSTANCI SAHİLİ'NDE BULUNDU

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri 13 yaşındaki Mehmet Adıyaman'ı, Bostancı Sahili'nde buldu.

Sağlık kontrollerinden geçirilen çocuk, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

AA muhabirine açıklama yapan Alaattin Adıyaman, 13 yaşındaki yeğeni bulunduğu için sevinçli olduklarını belirterek, "Bir vatandaş fotoğrafını çekmiş ve emniyete atmış. Sonra Kadıköy polis ekipleri de yeğenimi Bostancı Sahili'nde bulmuşlar. Hastaneye götürdük herhangi bir şeyi yok." diye konuştu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.