Öne Çıkanlar Elektrik ve su kesintisi olacak ilçeler çekmeköy doğa koleji çekmeköy hamamı can yakıyor cumhuriyet bayramı asiad

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de evinden çıkan gencin cesedi bulundu

Sancaktepe'ki evinden 6 Şubat'ta "Biraz dışarda gezeceğim" diyerek çıkan Ercan Büyükaydın'dan (18) bir aydır haber alınamıyordu. En son Kadıköy rıhtımda görülen Ercan, telefon, şarj aleti ve kulaklığını mobil tuvalette bırakarak ortadan kaybolmuştu. Kadıköy'de dün öğle saatlerinde denizden ceset çıktığı ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yapılan incelemede cesedin yaklaşık bir ay önce kaybolan ve ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında da aranan Ercan Küçükaydın'a ait olduğu belirlendi.

HALIÇ'TE DE CESET BULUNDU
Öte yandan Galata Köprüsü'nde balık tutan vatandaşlar dün sabah su yüzeyinde hareketsiz bir kişi olduğunu gördü. Olay yerine gelen deniz polisi, Karaköy iskelesine çıkardı. Yapılan incelemede erkek olduğu anlaşılan cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.