Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe Belediyesi'nden üniversiteyi kazanan öğrencilere burs desteği

Sancaktepe Belediyesi, 2022 yılında üniversiteye yerleşen öğrencilerin eğitim giderlerine katkı sunmak amacıyla burs yardımında bulunuyor. Belediye, devlet ve özel üniversitelere yerleşmeye hak kazanan ve ilçede ikamet eden lisans öğrencilerine 3.000 TL, ön lisans öğrencilerine ise 2.000 TL yardımda bulunacak.

5-23 Eylül tarihleri arasında 2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınav (YKS) sınavını kazanan, 01-01-2022 tarihinden önce Sancaktepe’de ikamet eden 2 bin üzeri ve 22 yaş altı öğrenciler İkametgah belgesi, kimlik fotokopisi ve öğrenci belgeleri ile Sancaktepe Belediyesi hizmet binasına gelerek başvuru yapabilecek. Belirtilen şartları taşıyan  tüm lisans öğrencileri 3.000, ön lisans öğrencileri ise 2.000 TL’lik burstan faydalanabilecek.

“BİZ DAİMA YANINIZDAYIZ VE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ”

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Sancaktepe Belediyesi olarak son YKS sınavında gençlerin sınav kayıt ücretlerini karşıladık. Bu yıl üniversiteye başlayacak Sancaktepe’li  tüm  gençlerimize nakdi destek sağlamaya karar verdik. Bu yıl ilk kez lisans programlarına kayıt olan öğrencilerimize 3.000 TL, ön lisans bölümlerine kayıt olan tüm öğrencilerimize ise 2000 TL nakit desteği sağlayacağız. Kıymetli gençler üniversiteye ilk adımında Sancaktepe belediyesi olarak yanınızdayız. İnanıyorum ki ülkemizin ilim ve bilim hazinesine çok anlamlı katkılar yapacaksınız biz daima yanınızdayız ve destekçiniz olacağız. Hepinize üniversite eğitiminizde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: https://www.milliyet.com.tr/yerel-haberler/istanbul/merkez/sancaktepe-belediyesinden-universiteyi-kazanan-6819374

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43