Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK Cumartesi büyük gün.. arıza Ümraniye

Bu haber kez okundu.

Alper Yeğin; " Sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik tıkır tıkır işliyor ! "

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan, altyapı, çevre, sosyal ve kültürel belediyeciliğe yaşamın her alanında yeni başkan Alper Yeğin ile sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğin tıkır tıkır işlediği Sancaktepe’de hayatın değişen ve dönüşen rengi ve ahengi her geçen gün daha da güzelleşmeye devam ediyor.

31 Mart seçimleriyle işbaşına gelen Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanı Alper Yeğin ile Sancaktepe’de değişim ve dönüşüm hayatın her alanında kendini hissettirmeye devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de Belediye Başkanı Alper Yeğin’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve görevinde başarılar diledi.

Sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğin tıkır tıkır işlediği ilçede; eğitimden ulaşıma, sağlıktan, altyapı, çevre, kültür, sanat ve spora kadar yaşamın her alanında herkese hitap eden hizmet ve yatırımlar bir bir gerçekleşiyor. Şeffaf belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği ilçede meclis toplantıları da artık canlı yayınlanarak vatandaşın istediği her yerden rahatlıkla izleyip takip edebileceği bir duruma getirildi.

Göreve gelirken tüm mahalle muhtarları ile birlikte hareket edeceğini ve muhtarların yönetimde her zaman söz sahibi olacağını söyleyen Başkan Yeğin, belediye meclisi sıralarında ağırladığı muhtarlarla da düzenli olarak biraraya geliyor ve çalışma programını onların görüş, öneri ve düşünceleri doğrultusunda planlıyor.

Sancaktepe’deki tüm sivil toplum kuruluşları, yöresel dernekler, iş insanları ve esnafı da sık sık ziyaret ederek yerel yönetime ilişkin düşüncelerini alan ve istişarelerde bulunan Başkan Yeğin, mesaisinin önemli bölümünü sahada geçirerek vatandaşların istek ve taleplerine kulak veriyor.

Belediye bünyesindeki yönetim kadrosunu da şekillendirmeye devam eden Başkan Yeğin, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri gibi A-Takımı denilebilecek yakın çalışma kadrosunu da oluşturmayı sürdürüyor.

Belediyenin organizasyonlarıyla 23 Nisan’dan 19 Mayıs’a milli bayramlarımızın da büyük coşku ve heyecanla kutlandığı Sancaktepe’de kültür, sanat ve sporda her kesime hitap eden sosyal aktiviteler gerçekleşiyor. Bu alanlarda yeni tesislerin müjdesini veren Başkan Yeğin, “Sancaktepe kazanmaya devam edecek” diyor.

Eğitim alanında söz verdikleri gibi yeni kreşler için kolları sıvayan Başkan Yeğin, “Osmangazi mahallesi Yuvamız İstanbul kreşi inşaatı devam ediyor. Özel eğitime muhtaç çocuklar için de eğitim ve sosyal yaşam kampüsü inşaatına başlıyoruz” dedi. İlçedeki okulları da sık sık ziyaret eden Yeğin, okulların istek ve ihtiyaçlarına göre eğitim desteğini sürdürüyor öğrencilerin mezuniyet coşkusunu paylaşıyor.

Yine belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmaları ile çevre düzenleme ve ulaşım konularına ilişkin hizmet ve yatırımları da hız kesmiyor. Sahada vatandaşın bu konulardaki taleplerine göre hizmet planlaması yapan Başkan Yeğin, “Sancaktepe’yi hep birlikte güzelleştirmeye ve birlikte yönetmeye devam edeceğiz” diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43