Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Prof Dr Tayfun Apuhan | Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi | Hisar Hospital Intercontinental

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi uzmanıdır. 1998 yılında İnönü Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesinden derece ile mezun oldu. 2003 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümünde uzmanlık eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitiminden sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz bölümünde 4 yıl eğitim verdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesİ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalında öğretim üyeliği ve Tıp fakültesi hastanesinde üst düzey yöneticilik yaptı. Amerika Birleşik Devleti The OHIO State Üniversitesinde Baş Boyun Cerrahisi ve Almanya Hamburg’da The Unıversity Medical Center’da  yüz, estetik cerrahisi eğitimi aldı. İstanbul gelişim üniversitesi öğretim üyeliği yaptı. 2018 yıldan beri Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi ve  Anabilim dalı başkanı olarak  görevine devam etmektedir. Çok sayıda Ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılar da sunucu, oturum başkanlığı yanında; Ulusal ve uluslararası dergilerde editör yardımcılığı, yayın kurulu üyeliği ve hakemliği  yaptı. Prof. Dr Apuhan’ın yazılı ve sözlü yayınlanmış 200’ün üzerinde bilimsel çalışması bulunmaktadır. Özel A plus Hisar Intercontinental Hospital Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi bölümü kurucusu ve anlaşmalı hekimi olarak çalışmaktadır.

Tıbbi ilgi alanları:

  • Fonksiyonel ve estetik burun ameliyatları (Rinoplasti, Septoplasti, Konka cerrahisi)
  • Endoskopik burun ve paranazal sinüs cerrahisi (Endoskopik sinüs cerrahisi,   polip ve tümör cerrahisi, bilgisayar destekli burun ve sinüs cerrahisi & cerrahi navigasyon, balon sinoplasti & östaki tüpü balon dilatasyonu)
  • Endoskopik kulak cerrahisi (İşitmenin rekonstrüksiyonu, kulak zarının ve kemikçik zinciri onarımı, otoskleroz &kireçlenme cerrahisi, ileri orta kulak ve  kulak tümör cerrahisi )
  • Horlama ve tıkayıcı uyku apnesi  tanısı & cerrahi tedavisi
  • Pediatrik Kulak Burun Boğaz hastalıklarının tanı ve tedavisi; Geniz eti, bademcik, kulağa tüp takılması (Adenoidektomi, tonsillektomi, kulağa ventilasyon tüpü takılması)
  • Ses tellerine yönelik mikroskobik cerrahi girişimler; Nodül, kist, polip, ödem cerrahisi (Mikrolarengoloji)
  • Baş- Boyun Bölgesi Kanser cerrahisi (Gırtlak bölgesi, tükrük bezi, tiroid bezinin iyi ve kötü huylu tümörlerinin tanı ve tedavisi. Boyun kitlelerine yönelik cerrahiler. Boyun direksiyonu, Baş Boyun Bölgesi Tümör Cerrahisi ve Rekonstrüksiyonu, Laup Ve Diğer Co2 Laser Prosedürleri)

Üyesi olduğu dernekler:

profdrtayfunapuhan, hisarhospitalintercontinental,earnosethroatdoctor, ent, aesthetics, nosesurgery, nosesurgeryturkey, rhinoplastylondon, rhinoplastyistanbul, ultrasonicrhinoplasty, piezorhinoplasty, revisionrhinoplasty, rhinoplastyturkey, kbb Rinoplasti,

profdrtayfunapuhan, hisarhospitalintercontinental, kulakburunboğaz, estetik, büyütme, türkiye , rinoplasti, london, istanbul ultason ve piezo rinoplasti, revizyonrinoplasti, kbb, Rinoplasti,profdrtayfunapuhan, hisarhospitalintercontinental, оториноларингология, эстетика, аугментация, турция, ринопластика, лондон, стамбул ультразвуковая и пьезо ринопластика, ревизионная ринопластика, ЛОР, ринопластика,profdrtayfunapuhan, hisarhospitalintercontinental,earnosethroatdoctor, ent, aesthetics, nosesurgery, nosesurgeryturkey, rhinoplastylondon, rhinoplastyistanbul, ultrasonicrhinoplasty, piezorhinoplasty, revisionrhinoplasty, rhinoplastyturkey, kbb Rinoplasti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.