Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP'den belediye başkan aday adayı Bora Kılıç

Çekmeköy’de siyasi partilerde hareketlilik artık gün yüzüne çıkmaya başladı. CHP ilçe başkanlığının hareketlik kazandığı şu günlerde Çekmeköy MHP ilçe başkanlığında da hareketlilik başladı.

Bora Kılıç, Sedat Erdem, Osman Köse, İbrahim Özyürek , Hasan Erdoğan Parti Tüzüğü gereği 2014 yerel seçimlerinde aday adaylık noktasında düşüncelerini beyan ederek resmi görevlerinden istifa ederek dilekçelerini ilçe başkanlığına verdiler.

BORA KILIÇ ÇEKMEKÖY MHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Çekmeköy’de artık yerel yöneticilikte siyaset daha ön plana çıkmaya başladı. Çekmeköy’de 1984 yılından bu zamana kadar ikamet eden Bora Kılıç “Çekmeköy’de yönetilmek için değil yönetmek için” adayım dedi.

Bora Kılıç “Çekmeköy benim artık her şeyim. Yaşadığım nefes aldığım ve verdiğim acısıyla tatlısıyla hayat sürdüğüm güzel ve şirin ilçem. Böyle güzel bir ilçeyi yönetmek için talip olma arzum ve isteğim gerçekten ilçeyi iyi tanıyan analiz eden biri olmamdan kaynaklanmaktadır. Çamurlu ve yolları bozuk zor şartlarda hayat mücadelesi ve yaşam mücadelesi veren bir Çekmeköy profilini iyi biliyorum” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

BORA KILIÇ “BIRAKIN ÇEKMEKÖY’Ü ÇEKMEKÖY’LÜLER YÖNETSİN”

Bir ilçeyi iyi analiz etmeyen, insanlarını bilmeyen ve tanımayan bir kişinin Çekmeköy’ü yönetmek için ne meclis üyeliği, başkan adaylığı yada muhtar olabilmek arzusu sahte gülücüğe benzer diyen Bora Kılıç ben “Çekmeköy’ü tanıyan ve bilen bir Çekmeköy’lüyüm bırakın Çekmeköy’ü Çekmeköy’lüler yönetsin” diyerek sözlerine devam etti. 

Kılıç “Bir dönem belediye meclis üyeliği tecrübem oldu. Şükürler olsun ki hizmet noktasında herkesi kucaklayarak kim aradı ve el uzattıysa geri çevirmedim. Şuanda başkanlığını yaptığım Şebinkarahisarlı Sanayici İşadamları derneğinde aktif görevde bulunmaktayım. 2 dönemdir Çekmeköy MHP ilçe başkanlığında ilçe başkan yardımcısı olarak hiç durmadan çalıştım. Sosyal çalışmalarımla her zaman var oldum. Halkın içinde, cenazesinde, düğününden mutlu ve acılı her halinde yanlarında oldum. Bu çalışmalarım ve deneyimlerimle birlikte partimde uygun görür ise 2014 seçimlerinde aday olmak için aday adayıyım” dedi. 

Çekmeköy Haber

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
how to order the abortion pill online order abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
cytotec abortion abortion pills online
cialis 2015 coupon cialis coupon free
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
zofran zydis 4 mg zofran zydis hinta
lamictal pris lamictal mod angst
questions about abortion abortion at 12 weeks
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
early abortion pill options when is it too late to get an abortion pill
vermox tablete doziranje vermox suspenzija

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.