Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız mesajında” Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 94. Yılını, Türkiye Cumhuriyeti evlatları olarak coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanarak bu güzel vatanı bizlere emanet etmiştir. Bu birlik ve beraberlik ruhunu yakın zamanda 15 Temmuz silahlı darbe girişiminde de sergileyen aziz milletimiz atalarının yolundan gittiğini bir kere daha dosta düşmana göstermiştir. Vatanımıza her an aynı aşk, birlik ve beraberlik ile olan bağımızı bozamayacaklarını gören düşmanlar Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemeyeceklerini idrak etmişlerdir. Bizler vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren binlerce şehidimizin kanına yakışır bir şekilde bayrağımızı her alanda üst seviyelere çıkarmak için durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Çekmeköylü vatandaşlarımızın Zafer Bayramı’nı kutluyorum.“dedi.

ciprobay ciproxin
abortion pill facts abortion definition
abortions facts for abortion pill
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
flagyl vademecum flagyl 500 mg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.