Öne Çıkanlar Merhamet Ve Adalet Yarışması anneler günü Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de Süreyya Hamam hizmete açıldı

Alışılagelmişin dışında bir konseptiyle uzun yıllar Sancaktepe’de hizmet vermekte olan Külliye Hamam’ın kardeş şubesi Süreyya Hamam,  kısa bir süre önce Maltepe ilçesinde hizmete açıldı.

Maltepe’de Gül Suyu metro çıkışı mevkiinde 4200 metre² alana sahip olan Süreyya Hamam, Bay ve Bayan bölümleri  ayrı olmak üzere iki alanda hizmet vermektedir. Osmanlı’ya dayanan hamam kültürünü günümüz şartlarıyla modernize eden Süreyya Hamam içeresinde, Bay-Bayan hamamı, havuz, yarı olimpik havuz ve çocuk havuzu, dört adet sauna, dört adet buhar odası, 7 masaj odası, 6 adet jakuzi, soyunma odaları, restaurant/cafe gibi bir çok hizmet dalını barındırmaktadır. Süreyya Hamam’da gelin hamamı, kına hamamı gibi organizasyonlarınız için hem geleneksel bir programla eğlenmek hem de gün boyu kişisel bakım hizmetleriyle şımartılmak istiyorsanız, VIP bölümleri tercih edebilirsiniz.  

"Geleneklerimizi yaşatmaya devam ettirmek bizlere gurur ve mutluluk veriyor"
Süreyya Hamam ve Külliye Hamam’ın kurucusu Murat Arslan, konu ile ilgili açıklamasında, "Günlük yaşantımızın gereksinimleri, kültürümüzün tat ve dokuları aynı zamanda hamam kültürünün hali hazırda ritüelleşme evresini tesislerimiz ile yaşatacak olmaktan onur duyuyoruz. Tarihi hamamların mimarisi ve modern hamamların konforunu alışılagelmişin dışında bir konsepte sahip tesislerimizle İstanbul’un merkezinde ikinci şubemizi açtık. Geleneklerimizi yaşatmaya devam ettirmek bizlere gurur ve mutluluk veriyor" dedi.

Süreyya Hamam, anadolu yakasının tam ortasında, havayolu ve deniz ulaşımı gibi pek çok ulaşım alternatifine yakın konumda olması dolayısıyla ziyaretçilerine oldukça kolaylık sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tesis 5 yıl önce

Tesis güzel ancak yönetimsel sıkıntılar var .. Adamlar havlu vermiyor çıkıştaymış :))

Avatar
sevgi 4 yıl önce

paranızla rezil mi olmak istiyosunuz tercih etmeniz gereken ilk yer o zaman kolay gelsin