Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi hakkari av uğur tarhan 27 ipekkirpik

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ve ekibi, ilçelerde yoğun saha temaslarını sürdürüyor.

Ümranye’de yerel seçimlere yönelik istişare ve ziyaret programları gerçekleştiren İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ve ekibi, ilçelerde yoğun saha temaslarını sürdürüyor. Beraberinde 1. Bölge Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar, İl Başkan Yardımcıları Fatih Erkul, Özgür Güneş Öçalan ve il yöneticileriyle Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Yücel Coşkun, İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve teşkilat mensuplarıyla biraraya gelip yerel seçim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundular. İl Başkanı Coşkun, “Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, kentimizde de var gücümüzle çalışarak milletimizin hak ettiği iyi belediyecilik hizmetini sağlayacağız. Ülkemiz, güneşli günlere kavuşacak” dedi.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak durmadan, yılmadan, yorulmadan mahalle mahalle gezeceklerini ve her kapıyı çalarak milletin gönlüne girmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.