Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Güngören’de kiralık daire fiyatları ne kadar?

Günngören, İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan bir ilçesidir. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2018 yılı verilerine göre 289 bin 331 nüfus yoğunluğuna sahiptir. Güngören’de; Güneştepe, Merkez, Gençosman, Mareşal Çakmak, Abdurrahman Nafiz Gürman, Haznedar, Akıncılar, Tozkoparan, Güven, Sanayi ve Mehmet Nesih Özmen olmak üzere toplam 11 mahalle yer almaktadır. Nüfusu gün geçtikçe artan ilçe, yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların da ilgi odağı olmayı başarıyor. Yoğun iş merkezlerinin olduğu Merter ve Yıldız Teknik Üniversitesi’ne bağlı Davutpaşa Kampüsü’nün Güngören’de yer alması, ilçenin değerini daha da artırıyor. Peki, Güngören kiralık ev fiyatları ne kadar? Güngören’in en kalabalık ilçesinde kiralık daire fiyatları ne kadardan başlıyor? Güngören’de en uygun kiralık dairelerin bulunduğu mahalle hangisi? Güngören’in Mareşal Çakmak mahallesinde kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte, Güngören’de kiralık daire arayanların bilmesi gerekenler…

Güngören’de kiralık daire fiyatları 1.092 TL’den başlıyor!

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre, Güngören’de ortalama yüz metrekare kiralık dairelerin 1.092 TL olduğu görülmektedir. Minimum kiralık ev fiyatları 1.092 TL iken, yaklaşık yüz metrekare kiralık dairelerin maksimum fiyatlarının da 1.820 TL olduğu görülmektedir. Bölgedeki ortalama kiralık ev fiyatlarının 1.456 TL olduğu bilinmektedir. Güngören ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 3 bin 20 TL olurken, kiraya verilen bir dairenin geri dönüş süresi 17 yıl olarak hesaplanmaktadır.

 Güngören’in en kalabalık ilçesinde kiralık daire fiyatları ne kadardan başlıyor?

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2018 yılı verilerine göre Güneştepe, 49 bin 911 nüfus yoğunluğuyla Güngören’in en kalabalık mahallesi oldu. Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre Güneştepe’de kiralık ev fiyatları 959 TL’den başlıyor. Bölgedeki ortalama yüz metrekare kiralık evlerin minimum fiyatı 959 TL iken, maksimum fiyatların da 1.598 TL olduğu görülmektedir. Güneştepe mahallesinde ortalama kiralık daire fiyatlarının da 1.278 TL olduğu bilinmektedir. Güneştepe mahallesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 711 TL olurken, kiraya verilen bir dairenin geri dönüş süresi (amortisman süresi) 18 yıl olarak hesaplanmaktadır.

 Güngören’de en uygun kiralık dairelerin bulunduğu mahalle ‘Gençosman’ oldu.

Gençosman, 39 bin 899 nüfus yoğunluğuyla Güngören’in en kalabalık 3. mahallesidir. Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre Gençosman’da ortalama yüz metrekare kiralık ev fiyatları 953 TL’den başlıyor. Bölgedeki minimum kiralık evler 953 TL iken, maksimum kiralık daire fiyatlarının 1.589 TL olduğu görülmektedir. Gençosman mahallesinde ortalama konut metrekare fiyatları 3 bin 46 TL olurken, kiraya verilen bir konutun geri dönüş süresi bir diğer ifadeyle amortisman süresi 20 yıl olarak hesaplanmaktadır.



Güngören’in Mareşal Çakmak mahallesinde kiralık ev fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre Mareşal Çakmak mahallesinde, ortalama yüz metrekare kiralık ev fiyatları 1.004 TL’den başlıyor. Minimum kiralık daire fiyatı 1.004 TL iken, bölgedeki yaklaşık yüz metrekare kiralık evlerin maksimum fiyatının 1.673 TL olduğu görülmektedir. Mareşal Çakmak mahallesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 720 TL olurken, kiraya verilen bir konutun yatırım geri dönüş süresi ( amortisman süresi ) 17 yıl olarak hesaplanmaktadır.

Güngören’de yer alan kiralık daire fiyatlarını yakından incelemek istiyorsanız, tüm Güngören kiralık daire seçenekleri için tıklayın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.