Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Çekmeköy’de Subaşı ve ekibiyle sahada..

İlk kez bir seçime kendi logosu ile tek başına giren DEVA Partisi, İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy’de de kendi adayı ve ekibiyle seçmen karşısına çıkıyor. DEVA Partisi’nin 30 yıllık Çekmeköylü ve eğitimci Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı, kısıtlı zaman ve dar imkanlara rağmen zor alanı başarmakta kararlı olduklarını söylüyor.

Hafta sonu kahvaltısında bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen Subaşı, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte 31 Mart akşamına kadar gece-gündüz demeden sahada olacaklarını ve her gönüle girerek muazzam bir başarıya imza atacaklarını dile getirdi. Çekmeköy’de çaldıkları her kapıda olağanüstü bir destek ve teveccüh gördüklerini anlatan Subaşı, “Sessiz bir çoğunluk var. Kimliğinin bile deşifre olmasından kaygı duyan bu çoğunluğun gereğini yapacağına inancımız tam” dedi.

İbrahim Subaşı isminin sadece 31 Mart’ta değil, 1 Nisan’dan sonra da gerek Çekmeköy gerek ülke siyasetinde her zaman var olacağını kaydeden Subaşı, “Biz buradayız endişeye mahal yok. Bu seçim kantara çıkacağımız ilk seçim. Sonuçta tek bir oy da alsak, o oy bizim namusumuz ve şerefimiz olacak. Zor olana talip olduğumuzun farkındayız. İlk siyasi tecrübemiz DEVA Partisi’nde bölgemize 4 yıllık bir emeğimiz var ve şimdi milletimizin huzuruna belediye başkan adayı olarak çıkıyoruz” dedi.

Subaşı; “30 yıldır bu ilçede ikamet ediyorum, eğitim kurumları sahibiyim. Sahada herkesle temasımız var ve ekip halinde 21 mahalleyi tarıyoruz. Halkımız bizi tanıyor ve sağolsunlar seviyor. Her kapıyı çalıp her eli sıkıyoruz. Şimdi çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıyoruz. DEVA Partisi olarak yerel yönetimler ve şehircilik politikaları eylem planını hazırlayan tek partiyiz. Seçmenin karşısına elimiz dolu gidiyoruz. Yerelde sorunları da çözümleri de iyi biliyoruz ve bunu herkese anlatıyoruz. 31 Mart akşamı Çekmeköy’ün sürprizi DEVA Partisi olacak buna inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.