Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı arıza 14ÇK Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Başkan Sarı: “Yeni Dönem Daha Yoğun Geçecek..”

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, gerçekleştirdiği 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Necmettin Sarı ve yönetimiyle yoluna devam kararı aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan genel kurulun açılışını ESSİAD Genel Sekreteri Serkan Kalkan, Divan Başkanlığı’nı ise İslam Karadereli yaptı. Geçmiş dönem faaliyet ve denetim raporları ile yeni dönem tahmini bütçe raporlarının ayrı ayrı okunarak oy birliği ile onandığı kongrede tek liste ile güven tazeleyen Başkan Necmettin Sarı, şeffaf ve hesap veren bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini kaydetti.

Sektörlerin gözü, kulağı, sesi olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Necmettin Sarı; “Toplumun ve işdünyasının isteklerini tespit edip ihtiyaçlara uygun çözümler üretmek için özveriyle çalışan ESSİAD, 2009 yılından bugüne sizlerden aldığı destek ve güçle yoluna devam etmektedir. Çevresindeki diğer sivil toplum kuruluşları ve esnaf odalarıyla birlikte hareket eden ESSİAD, misyonu doğrultusunda kamu yararına faaliyet gösteren bir yapıdır. Gücünü sizlerden alan derneğimiz bu amaçları doğrultusunda bundan sonra da hep daha iyisini yapmak hedefiyle çalışmalarına devam edecektir” dedi.

ESSİAD üyelerinin oybirliği ile seçerek görev verdiği Başkan Necmettin Sarı’nın yenilenen yönetimi şu isimlerden oluştu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43