Öne Çıkanlar toprak kayması İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık Beraat Etti İstanbulda elektrik yüklü bulut alarmı çekmeköy kaymakamlığı İBB kuruluşu İSKİ

Bu haber kez okundu.

Adil Makina'dan Temmuz Ayına Özel Stok Fırsatları

İstanbul Bayrampaşa’da 1974 yılından bu yana Universal ve CNC tezgâhlarının ticareti konusunda faaliyet gösteren Adil Makina, Temmuz ayına özel stoktan teslim fırsat ürünlerini alıcılarıyla buluşturuyor.

CNC Torna, CNC işleme, Universal Torna, Freze, Taşlama, Matkap, Borwek, Erezyon, Planya, Testere konusunda lider firmaların bayiliklerini bünyesinde toplayarak ürün yelpazesi ve müşteri kitlesini geliştiren Adil Makina, ürünlerin ithalatı ve satışını yaparak müşterilerine çözüm sunuyor.

Türkiye makina pazarının öncü markası Adil Makine’nın Cnc İşleme Merkezi, Torna, Radyal, Satıh Taşlama, Unıversal Torna, Freze, Tel Erezyon alanlarında 30 Temmuz’a kadar devam edecek olan kampanyalardan yararlanmak için geç kalmayın.

Profesyonelliği, kaliteyi ve güvenirliği benimseyen Adil Makina,  teknolojinin yakın takipçisi olmakla birlikte, uygun fiyat ve kampanyalarıyla tüketicisini destekleyerek zamanında teslimat ve satış sonrası destek ilkeleriyle kusursuz bir hizmet sunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.