Öne Çıkanlar mustafa tokat çekmeköyde neşeli mehmet adıyaman Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu çekmeköyde kaşe

Bu haber kez okundu.

Ümraniyespor, PTT 1.Lig'e Yükseldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta karşılaşmasında Ümraniyespor, rakip sahada İstanbulspor'u 3-0 yendi.

Sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala en yakın rakibi İstanbulspor'la olan puan farkını 8'e çıkaran Ümraniyespor, şampiyonluğunu ilan etti ve gelecek sezon PTT 1. Lig'de oynama hakkı kazandı. Ümraniyespor 2 sezon önce tarihinde ilk kez 2. Lig'de oynama başarısı gösterdikten sonra, bu sezon da ilk kez PTT 1. Lig'e çıkarak büyük bir başarı göstermiş oldu.

Ümraniyespor'un gollerini 29. dakikada İlhan Şahin, 64. dakikada Mücahit Albayrak ve 73. dakikada Samet Asatekin attı. Ev sahibi ekip İstanbulspor'da 42. dakikada Kürşat Ergun Aydın kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Ümraniyespor puanını 75'e çıkartırken İstanbulspor ise 67 puanla 2. sırada kaldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Hasan Can: “76 yıllık tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakalayan Ümraniyespor’u, belediye başkanlığımız süresince amatör ligden, süper amatör lige, daha sonra bölgesel ligden, 3.lige ve iki sezon önce tarihinde ilk kez 2. Lig’e çıkarmanın sevincini yaşamıştık. Ümraniyesporumuz şimdi de 1. Lig’e yükselerek bizleri orada temsil edecek. Bize bu mutluluğu, bu gururu yaşatan başta futbolcularımız olmak üzere, yönetimimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz. Rabbim başarılarını daim etsin ” dedi. Ümraniye Belediyesi olarak ilçedeki spor kulüplerine olan desteklerini bir kez daha yineleyen Başkan Hasan Can, “Başta Ümraniyesporumuz olmak üzere, ilçemizdeki tüm spor kulüplerimize desteğimiz devam edecek” dedi.


Stat: Bahçelievler İl Özel İdare
Hakemler: Emre Altun, Ali Etlikci, Harun Reşit Güngör


İstanbulspor: Umut, Hüseyin (Dk. 67 Onur Kolay), Kürşat Ergun, Alihan, Onur Ergün, Orhan (Dk. 67 Muhammed), Muhsin, Yalçın, Yakup Ramazan, Zafer, Emrah (Dk. 59 Hurşit)


Ümraniyespor: Burak, Mustafa, Bulut (Dk. 60 Ziya), Bahadır (Dk. 78 Mehmet), İbrahim, Mücahit, İlhan, Erol, Artun (Dk. 68 Eren), Samet, Tarık


Goller: Dk. 30 Bahadır, Dk. 64 Mücahit, Dk. 73 Samet (Ümraniyespor)
Kırmızı kartlar: Dk. 43 Kürşat Ergun, Hurşit (Maç bittikten sonra) (İstanbulspor)
Sarı kartlar: Dk. 33 Hüseyin, Dk. 64 Onur Ergün, Dk. 78 Zafer, Dk. 80 Yakup Ramazan, Dk. 87 Yalçın (İstanbulspor), Dk. 40 Burak, Dk. 49 Tarık, Dk. 61 Samet, Dk. 65 Mücahit (Ümraniyespor)

kamagra bestellen kamagra 100
imuran imuran alkohol
coupon prescription lilly cialis coupon
types of abortion pill how much does abortion pill cost

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.