Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı çekmeköy Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı

Bu haber kez okundu.

Şile Cinayetinde Flaş Gelişme

İstanbul’da Şile çöplüğünde cesedinin kolları ile deri parçaları bulunan Güneş K. (35) cinayetinde, sevgilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Genç kadının, en son bir erkekle görüştüğü belirlendi.

Karakiraz Mahallesi İstaç Çöp Döküm Sahası’nda çalışan belediye görevlilerinin bulduğu ve Güneş K.’ya ait olduğu belirlenen ceset parçalarının ardından, soruşturma genişletilerek sürüyor. Kayıplar Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada, genç kadının en son kiminle görüştüğünü belirlemek için çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda, genç kadının en son görüştüğü erkek şahsın kimliği üzerinde duruldu. Güneş K.’nın en son görüştüğü kişinin erkek arkadaşı olduğu belirlendi. Polis, genç kadının erkek arkadaşının tüm bağlantılarını mercek altına aldı.

Şüpheli görülen Güneş K.’nın erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Asayiş Sube Müdürlüğü’ne götürülen 4 şüpheli, sorgulanmaya başlandı. İddialara göre, cinayetin sebebi kıskançlık. Polis, olayla ilgili çok yönlü çalışma sürdürüyor.

İşte O Haber;

best free pharmacy discount card walgreens online promo code
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
kamagra super kamagrashop
ciprobay ciproxin
lamictal pris lamictal mod angst
cialis effet cialis forum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.