Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK Cumartesi büyük gün.. arıza Ümraniye

Bu haber kez okundu.

Çekmeköyspor İlk Maçına Çıkıyor

Süper Amatör Lig 7.Grubun iddialı takımı Çekmeköyspor iyi bir hazırlık döneminin ardından sezonun ilk maçına çıkıyor. 5 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da Çatalca temsilcisi Kestanelikspor ile ligin ilk maçına çıkacak olan Çekmeköyspor lige galibiyet ile başlamak istiyor.

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Çekmeköyspor ikinci başkanı Ömer Akdoğan “ İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve sezona tam anlamı ile hazırız diyebiliriz. İyi bir kadro kurduk Çekmeköy’e şampiyonluk yaşatmak için var gücümüz ile uğraşıyoruz. Fakat tek eksiğimiz taraftar evimizde oynadığımız maçlarda taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımız ile birlikte Çekmeköyspor’u layık olduğu yere hedeflediğimiz noktaya getireceğiz.”dedi.

İLK MAÇIMIZA TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Çekmeköyspor Genel Kaptanı Özgür Meriç " Bölgesel Amatör lige çıkmak için hiç bir fedakârlıktan kaçmayan ve tüm imkânları sağlayan Başkanımız Tuncay Meriç ve yönetim kurulunun özverili çalışmaları ile güçlü bir Çekmeköyspor oluşturduk. Hedefimiz doğrultusunda hafta sonu oynayacağımız Çatalca temsilcisi Kestanelikspor karşılaşmasının önemi çok büyük, takım olarak çalışmalarımıza başladık, takımımıza güvenimiz tamdır. Bunun yanında taraftarlarımızıda tribünde görmek bizleri çok mutlu edecektir. Büyük Çekmeköyspor taraftarlarını Cumartesi Alemdağ Stadında saat 17.00 de oynayacağımız maçımıza davet ediyoruz " dedi.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ

Süper Amatör Lig'de iddialı bir kadro kurarak bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Çekmeköyspor'da Başarılı Teknik Direktör Aydın Dursun tüm Amatör spor kulüplerine başarılar diledi. 

Aydın Dursun, '' İyi bir kamp dönemi ile takımımızı yeni sezona hazırladık, hazırlık maçlarında aldığımız başarılı sonuçlarla sezona iddialı bir şekilde gireceğiz. Son haftaya girilirken tesislerimizde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu sene de ligin çok zor geçeceğini biliyoruz. Çünkü herkes takımını güçlendiriyor. Takımlarını güçlendirmek için büyük çaba içinde oluyor. Sezon tüm takımlarımıza öncelikle dostlukların gelişeceği, spor ahlakının ön planda olacağı saygı ve sevginin içinde bulunacağı bir sezon olmasını diliyorum" dedi.

cheat on my husband link signs of infidelity
rite aid video coupons deepajha.com photo code walgreens
rite aid beauty coupons partnerblog.at walgreens photo coupon prints
lisinopril and acute renal failure lisinopriland.net lisinopril and acute renal failure
lamictal pris lamictal pris lamictal mod angst
early abortion pill options reasons for abortion pill when is it too late to get an abortion pill
neurontin diskuze zygonie.com neurontin 100 mg
types of abortion pill how much does abortion pill cost

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43