Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK Cumartesi büyük gün.. arıza Ümraniye

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Kuaför cinayeti şüphelisini linçten polis kurtardı

Çekmeköy, Taşdelen caddesi üzerinde 14 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen olayda 2 yıl önce eşinden boşanan Behçet Y., eski karısı Ayşe Yazıcı’nın (37) çalıştırdığı kuaför dükkanına geldi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre bir süre içerde kalan Behçet Y., daha sonra tabancasını çıkararak etrafa kurşun yağdırmaya başladı. Önce eski eşi Ayşe Yazıcı’yı öldüren şüpheli, daha sonra kendisini durdurmaya çalışan kuaför çalışanı Leyla Ad (40), isimli kadını da tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtı.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI
Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis şüpheliyi aramaya başladı. Bu sırada  cinayetin işlendiği bölgede dolaşırken bir taksi durağınında bekleyen vatandaşlar şüpheliyi fark etti. Hemen polise haber veren vatandaşlar şüpheliyi takibe aldı. Bir süre vatandaşlar şüphelinin peşinden koşarak onu yakaladı. Kendisini kovalayan vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen  Behçet Y., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Başına aldığı darbelerle yaralanan Behçet Y., hastanede tedavisi yapıldıktan sonra Cinayet Büro Amirliğinde gözaltına alındı.

"PİŞMANIM" DEDİ
Poliste yapılan sorgusunda konuşmayan Behçet Y.’nin ifade vermeyerek "susma" hakkını kullandığı öğrenildi. İşlemleri bitmesinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edilen şüpheli Behçet Y., basın mensuplarının "Neden öldürdünüz" sorusuna "Çok Pişmanım" diye yanıtladı.

Milliyet

cheat on my husband link signs of infidelity
best free pharmacy discount card in store walgreens photo coupon walgreens online promo code
pharmacy discount card site discount coupons for prescription medications
medical termination of pregnancy abortion pill how can i do abortion
prescriptions coupons free prescription cards canada drug pharmacy coupon
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacine ciprofloxacin hexal 500 mg
reglan amp reglan iv reglan ampula
abortion pill rights medication abortion pill low cost abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43