Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Bostandan Sofraya Yaşlılar Günü

Kendilerine özel menemen hazırlayacak olan yaşlılar Kuzguncuk Bostanı’na girerek kahvaltıda yapacakları menemen için, domates, biber, salatalık gibi sebzeleri dallarından kopardılar. Toplanılan taze sebzeler Üsküdar’ın tanınmış mekânlarından birisinde menemen yapılarak hep birlikte yenildi.

TAZE SEBZELERLE MENEMEN YAPILDI

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, “1 Ekim Yaşlılar Günü olması dolayısıyla Üsküdar Belediyesi ile birlikte anlamlı bir program gerçekleştirdik. Yaşlılarımızla birlikte bu güzel mekânda Kuzguncuk Bostan’ımızda bir araya geldik. Hep birlikte domateslerimizi, biberlerimizi, topladık. Topladığımız bu taze sebzelerimizle birazdan menemenlerimizi yapıp hep birlikte yiyeceğiz ve böylesi güzel bir günün tadını çıkaracağız. Ben buradan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve tüm yaşlılarımızın yaşlılar gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

YAŞLILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Toplanılan sebzeler enfes bir lezzete dönüştü diyen Gülhan Yavuz, “Menemenlerimiz hazırlandı. Her birimiz afiyetle yiyoruz. Ben buradaki arkadaşlarımın ve tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü kutlu olsun” dedi.

Ardından Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezin’e giderek Üsküdar manzarası eşliğinde kahvaltıya devam edildi. 

prescription discount cards coupon for prescription
coupon prescription discount coupons for prescriptions
aidamar aida
reglan amp reglan ampula
ciprobay ciproxin
order strattera online no prescription strattera discount
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
acetazolamide acetazolamide symptoms

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43