Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya Her Zaman Sahada..

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, işadamları, kanaat önderleri ve toplumun ileri gelenleriyle sıkça biraraya gelen Yalçınkaya, Çekmeköy için daha neler yapılması gerektiğini detaylıca konuşuyor ve “Milletimiz ne diyorsa o..” diyor.

AK Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Adaylığı için ismi en çok konuşulanların başında gelen Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, teşkilatçı kişiliği ve sivil toplum kuruluşu önderliği ile hiç kopmadığı sahalarda nabız tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ASİAD merkezinde biraraya gelen Çekmeköy’ün ileri gelenleri; yerel seçime ilişkin fikir, düşünce ve kanaatlerini açık ve net bir şekilde ifade ettiler.

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/10/ASIAD-Cesurlar-Hareketi-12.jpg

“Çekmeköy için daha neler yapılabilir?”, “Daha mükemmel bir Çekmeköy nasıl mümkün kılınabilir?” ve “Daha güzel bir Çekmeköy yönetimi ne şekilde olmalı?” gibi soruların yanıtlarını tabanda halkla masaya yatıran Yalçınkaya; muhtarından sivil toplum kuruluşu temsilcisine, işadamından kanaat önderi ve toplumum tüm önde gelenlerine herkesle biraraya gelip yarınlara dair beklentileri istişare ediyor.

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-17.jpg

21 MAHALLE MUHTARIYLA DA SIKÇA BİRARAYA GELEN YALÇINKAYA; “SİYASİ DÜŞÜNCE AYIRT ETMEKSİZİN TOPLUMUN TÜM PAYDAŞLARIYLA GÖRÜŞMELER SÜRECEK..”

“Çekmeköy bizim, hepimizin” diyen Yalçınkaya, “AK Parti iktidarı olarak geleceğin Çekmeköy’ünü hep birlikte, el birliği ile kurduk, geliştirdik bugüne taşıdık ve şimdi daha güzel yarınlara ulaştırmak hepimizin asli görevidir. Bu yolda elimizi taşın altına koyup üzerimize düşen her türlü sorumluğu almaya hazırız. Bütün sorunlarından arınmış daha mükemmel bir şehir olma yolunda Çekmeköy halkının fikir, düşünce ve talepleri başımızın üzerindedir. Bu noktada ilçemizin önde gelen işadamları, 21 mahalle muhtarımız, dernek başkanlarımız, kanaat önderlerimiz ve siyasi düşünce ayırt etmeksizin toplumun tüm paydaşlarıyla görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Sonuçta toplumun kanaati ve milletimizin ne dediği bizim için önemli. Bu halk ne diyorsa benim için o geçerli” diyor.

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-1.jpg

Yalçınkaya; “Ülkemizin gururu, Çekmeköy’ümüzün marka değeri, üretime ve istihdama katkısıyla ekonomiye büyük katma değer sağlayan Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Altıparmak beyi makamında ziyaret ettim. Çekmeköy’ü konuştuk. Daha neler yapılabilir, daha mükemmel bir Çekmeköy nasıl bir yönetimle mümkün olabilir. Misafirperverliği ve hoşsohbeti için kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-3.jpg

Yalçınkaya; Sivaslılar Dernek Başkanı, İşinsanı, ASİAD Başkan Yardımcısı kardeşim Soner Çiçekli ve AK Parti Meclis Üyemiz Turgay Tuna’yı ziyaret ettik. Kendilerine hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-2.jpg

Yalçınkaya; “Sivas Vadi Federasyonu ve Sivaslılar Derneği Başkanı İşadamı kardeşim Yücel Aydın’ı işyerinde ziyaret ettim. Daha güzel bir Çekmeköy’ü konuştuk. Verimli bir görüşme oldu. İlgi ve alakalarına sonsuz teşekkür ederim.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-13.jpg

Yalçınkaya; “Bölgemizin önde gelen isimlerinden işadamı değerli kardeşim Sertaç Bey, Erzurumlular Derneği Kurucu Başkanı Nihat ağbim, değerli kardeşim Akın Akpınar ve Toygar Köyu Dernek Başkanımız Yüksel Yalçınkaya ile bir araya geldik, şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ediyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-12.jpg

Yalçınkaya; “Çekmeköy Ordulular Derneğimiz ve Güzelyurt Derneğimizin Başkanları Sayın İsmet Atik kardeşim ve Sayın Mehmet Şahin kardeşimle önümüzdeki yerel seçimler sürecini konuştuk, kendilerinin şahsıma verdikleri gösterdikleri ilgi ve alaka destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-5.jpg

Yalçınkaya; “Sırapınar Mahallesi Muhtarımız ve Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanımız Nejat Girgin abimi ziyaret edip ilçemizi konuştuk. İlgi ve alakasına, nezaketine sonsuz teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum.

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-4.jpg

Yalçınkaya; “Çekmeköy Kars, Ardahan Iğdır Dernekleri Başkanımız değerli abim Rıfat Karakaya Bey’i ve önceki dönem meclis üyemiz, değerli dostum Ekrem Esmeray’ı makamında ziyaret ettim. Güzel bir istişare oldu ilgi ve alakalarına sonsuz teşekkür ederim.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-10.jpg

Yalçınkaya; “Hamidiye Mahallesi Muhtarımız Sayın Turgay Bozkurt Bey’i makamında ziyaret edip bölgemizle ilgili istişarelerde bulundum. Çalışmalarında başarılar diledim. İlgi ve alakalarına sonsuz teşekkür ediyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-11.jpg

Yalçınkaya; “Çekmeköy Tokatlılar Derneği Başkanımız ve geçmiş dönem Belediye Meclis Üyemiz Erol Uçar Bey’i ziyaret ettim. Bölgemizle ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine ilgi ve alakalarına sonsuz teşekkür ederim.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-16.jpg

Yalçınkaya; “Çatalmeşe Mahalle Muhtarımız değerli dostum Ömer Lütfi Gürsoy’u makamında ziyaret ettim. Bölgemizle ilgili konuları konuştuk. Kendilerine ilgi ve alakalarına sonsuz teşekkür eder, başarılar dilerim.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-15.jpg

Yalçınkaya; “Nişantepe Mahalle Muhtarımız Yakup Baydar kardeşimi makamında ziyaret ettim. Bölgemizde ilgili istişareler yaptık. Göstermiş olduğu ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-14.jpg

Yalçınkaya; “Kirazlıdere Mahalle Muhtarımız Sayın Orkun Karakaya kardeşimi makamında ziyaret ettim. Genç ve dinamik muhtarımız ili Çekmeköy’ü, hizmetleri, yatırımları, ihtiyaçları ve başka neler yapılması gerektiğini detaylıca sohbet ettik. Görüş, düşünce ve önerileri için kendilerini teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-6.jpg

Yalçınkaya; “Çekmeköy Çamlık Mahalle Muhtarımız Sn. Metin Çoban Bey’i makamında ziyaret ettim. Bölgemizde ilgili istişareler yaptık. Misafirperverliğine ve nezaketine çok teşekkür ederim.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-9.jpg

Yalçınkaya; “Koçullu Mahalle Muhtarımız Mitat Şimşek abimizi ziyaret ettim. Kendisinin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-7.jpg

Yalçınkaya; “Merkez Mahallesi Sayın Nuray Tak muhtarımızla bölgemiz ve mahallemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerinin ilgi, alaka ve nezaketlerine teşekkür ediyor, özverileri çalışmalarını takdir ediyor ve başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-8.jpg

Yalçınkaya; “Mehmet Akif Mahallesi Muhtarımız değerli ağabeyim Sertif Yılmaz beyi ziyaret ederek Çekmeköy için başka neler yapılması gerektiğini konuştuk. Göstermiş olduğu ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-01.jpg

Yalçınkaya; “Çekmeköy Ordu Aybastı Kayabaşı Köyü Derneği’mizi ziyaret ettim. Önümüzdeki süreçle verimli ilgili istişarelerde bulunduk. Çekmeköy’ü elbirliği daha güzel yarınlara taşımak mümkün. Başkanlarımızın göstermiş olduğu ilgi alaka ve nezakete sonsuz teşekkür ediyorum.”

https://www.yerelgazete.com.tr/wp-content/uploads/2023/11/yucel-yalcinkaya-saha-calismalari-02.jpg

Yalçınkaya; “Çekmeköy ilçemizde faaliyet gösteren dernek başkanımız, değerli kardeşim Mustafa Yılmaz Bey’i makamında ziyaret ettim. Önümüzdeki süreçle ilgili görüş alışverişinde bulundum. Çekmeköy için başka neler yapılması gerektiğini etraflıca konuştuk. Misafirperverliği ilgi, alaka ve nezaketine sonsuz teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.