Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK Cumartesi büyük gün.. arıza Ümraniye

Bu haber kez okundu.

Yücel Evsen; “31 Mart’ta Çekmeköy’e refah gelecek!”

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve ekibiyle sahada fark yaratan çalışmalara imza atıyor. Çarşı-Pazar tüm mahalleleri kapı kapı gezen Evsen, gittiği her yerde yoğun ilgi ve alaka görüyor. “Her geçen gün daha da güçleniyoruz! 31 Mart’ta Çekmeköy’e refah gelecek tüm dertlere çare olacak” diyen Evsen, trafikten ulaşıma, otoparktan, turizm, tarım, sosyal destekler, imar ve şehirleşmeye kadar hayatın her alanında ürettiği projelerini halka anlatıyor.

Yeniden Refah Partisi Adayı Yücel Evsen, evlenecek çiftlere destek, öğrenci dosta Çekmeköy, tarladan tezgaha tezgahtan mutfağa, yenidoğan bebek maddi desteği, ev hanımlarına istihdam, doğa turizmi, meydan, prestif cadde, engelsiz Çekmeköy, trafiksiz Çekmeköy, sporun kalbi Çekmeköy, STK, muhtar ve site yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı gibi fark yaratan projeleri ile ilçe kamuoyunda gündem yaratıyor.

Evsen’in belediye meclis üyesi listesine de girmek için büyük bir ilgi ve adeta yarış söz konusu. Yeniden Refah Partisi’nin Madenler’de açtığı seçim koordinasyon merkezi her gün adeta dolu dolup taşıyor. Meclis üyesi aday adayı başvuru sayısı da her geçen gün artıyor. Evsen, mahallelerde yaptığı işyeri ve ev sohbetlerinde de vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanıyor. Gönül kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Yücel Evsen, iktidarından muhalefetine her kesimden Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir yönelim olduğunu ifade ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43