Öne Çıkanlar prof. dr tayfun apuhan Sancaktepe ve Kartalda sahaya indi.. Atatürk yoksa hiçbir şey yoktur.. İstanbuldaki Kadıköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Ulus Pazarı, emin ve güvenli ellerde yoluna kararlılıkla devam ediyor..

Özellikle giyim-kuşam ve hediyelik eşyada ‘Sosyete Pazarı’ olarak nam salan sektörün marka ismi Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK), Çekmeköy kapalı pazar alanı ÇEKPA’da yaptığı olağan genel kurulda tek liste halinde ve rakipsiz şekilde mevcut başkan Barış Atkoşan ve yönetimine güven tazeledi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Barış Atkoşan, “Geçtiğimiz yıl yapılan kongrede şahsıma ve yönetimime vermiş olduğunuz yetkiyi kooperatifimiz için en iyi şekilde kullanıyoruz. Hepimizin ortak malı olan kooperatifimizin ayakta kalması ve yeni projeler üretmesi için, her türlü engellemelere rağmen çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız her işin arkasındayız ve doğru yaptığımız hiçbir işi de kimse eleştiremez” dedi.

Önceki dönem başkanı Bülent Reisoğlu’nun eski yöneticilerden 3 kişiyle katılarak liste çıkarmadığı ve aday olmadığı genel kurulda tüm maddelere karşı durması ve yoğun eleştirilerle kongreyi saatlerce adeta sabote etme girişimleri katılımcı esnaf üyelerin tepkisine neden oldu. Kurucu Başkan Reisoğlu ve 3 arkadaşının, kooperatif için yasal gereklilik olan yeni ana sözleşmeye intibak etmesine bile kurumun dağılıp fesih olması pahasına ve hükümet komiserinin bu yöndeki uyarılarına rağmen karşı çıkıp ‘ret’ oyu vermeleri de hazirun tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Saygı duruşu ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Alaattin Mettürk yaptı. Kongrede yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile geçmiş dönem gelir-gider bilançosu ve yeni dönem tahmini bütçe okunarak müzakere edildi ve sadece 4 üyenin ret oyuna karşılık oyçokluğu ile kabul edildi. Yeni dönem başkan ve yönetiminin tek liste halinde ve rakipsiz şekilde seçildiği kongrede mevcut başkan Barış Atkoşan ve yönetim kurulu, yeni pazar yeri alımı gibi konular başta olmak üzere esnaftan tam destekle 4 yıllığına yetki aldı. Kongredeki diğer maddeler de aynı şekilde oyçokluğu ile geçti.

Kongre sonunda katılımcı üyelere teşekkür eden Başkan Barış Atkoşan, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi’ni elbirliği ile kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti. Ulus Pazarı esnafının tam ve eksiksiz şekilde kendisine ve yönetimine destek vermesinin önemli bir güç ve motivasyon kaynağı olduğunu kaydeden Başkan Atkoşan, “Bütün esnafımız burada ve saygıdeğer ortaklarımız gelecek 4 yıl boyunca ortaya koyacağımız çalışmalar için bize güvenoyu veriyor. Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza gösterilen bu güven ve teveccühü asla boşa çıkarmayacağız” dedi.

Başkan Atkoşan, şunları kaydetti: “Her işimizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da açık ve şeffaf olacağız. Yaptığımız ve yapacağımız her çalışmanın sorumluluğunu bileceğiz ve genel kurulda üyelerimize tek tek hesap vereceğiz. Yine kooperatifimizin tüm hesap gelir-gider hesap cetvelleri de sistem üzerinden üyelerimize her zaman açık olmaya devam edecek. Esnafımızın hakkını, hukukunu koruyup kollamaya devam edeceğiz. Hizmet verme şartlarının daha da iyileştirilmesi için yerel yöneticilerimizle sürekli yakın temasta olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43