Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Tügva Çekmeköy Temsilciliği’nden Liseler Arası Yarışma..

Tügva Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Türk Gençlik Vakfı Çekmeköy Temsilciliği'nin düzenlediği 'Geleneksel Münazara Yarışması'nda 1. olan Çekmeköy Anadolu Lisesi ve 2. olan Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi öğrencileri ile yarışmaya katılan tüm gençleri tebrik ederek hediye takdim ettiler.

TÜGVA Çekmeköy Temsilcisi Nazif Kartal, “Başarılı bir programımızı daha tamamladık. TÜGVA Çekmeköy İlçe Temsilciliği olarak düzenlediğimiz, Liseler arası münazara yarışması finalini ve ödül töreninine katılımlarından dolayı; TÜGVA Genel Başkanımız İbrahim Beşinci’ye, Çekmeköy Kaymakamı’mız Resul Çelik’e, Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanımız Akın İlhan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan Bayrak’a, İlçe Müftümüz Vehbi Akşit Hocam’a, Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Epli ve Fatih Sırmacı’ya, STK başkanları ve temsilcilerine, Değerli Öğretmelerimize ve Jüri üyelerimize, Okul Müdürlerimize, kıymetli öğrenci kardeşlerimize, TÜGVA Çekmeköy İlçe yönetimimize teşekkür ediyor, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm yarışmacı öğrenci ve okullarımızı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43