Hafta sonu Çekmeköy Belediyesi Taşdelen Nikah Sarayı’nda gerçekleşen nikah merasimi Tiryakioğlu ve Elvan Aileleri’nin sevenleri ve dostları tarafından doldu taştı. Bölgemizin tanınmış isimlerinden Sivaslı iş insanı Lütfü Tiryakioğlu’nun evladı Gökhan Tiryakioğlu ile Aleynanur Elvan bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi.

Çekmeköy Akademi Ders Destek Atölyesinde Yeni Dönem Başladı
Çekmeköy Akademi Ders Destek Atölyesinde Yeni Dönem Başladı
İçeriği Görüntüle

Genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Gökhan ve Aleynanur’u tebrik ederek her iki aileye ‘hayırlı uğurlu’ olsun dedi. CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, Hüseyin Avni Sipahi, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli Gökhan ve Aleynanur’un en mutlu anına şahitlik etti.

Damat babası Lütfü Tiryakioğlu, bu mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile dostlarına teşekkür etti. Biz de www.cekmekoyhaber.com.tr olarak genç çift Gökhan ve Aleynanur’a ömür boyu mutluluklar diliyor, her iki aileye ‘hayırlı, uğurlu olsun’ diyoruz.