Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Süslübahçe Anaokulu Çekmeköy'de açıldı

 Eğitim Vadisi Çekmeköy’de yeni bir eğitim yuvası açıldı. Çekmeköy Mimarsinan Mahallesinde yeni açılan Süslübahçe Anaokulu görkemli bir şekilde açılarak hizmete girdi.

Çekmeköy gelişiyor ve değişiyor. Bu değişimi fark eden müteşebbis ruha sahip girişimci işadamları ilçeye yatırım yapmaya devam ediyor.

İstanbul’un parlayan yıldızı Çekmeköy’de her geçen gün yeni iş yerleri açılıyor. Müteşebbis ruha sahip girişimci, iş insanı Serkan Süslü ve Fetullah Yıldız bu gelişimi takip ederek ilçeye Süslübahçe Anaokulu adında yep yeni bir eğitim yuvası kazandırdı.

Serkan Süslü ve Fetullah Yıldız’ın ortak olduğu Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde açılan Süslübahçe Anaokulunun görkemli açılışı törenine; Sutanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı işadamı Seyfettin Yıldırım, DP Çekmeköy Belediye Başkanı işadamı ve eğitim sevdalısı Hüseyin Avni Sipahi, CHP Çekmeköy ilçe Başkanı Cahit Barutçu, DP Çekmeköy ilçe Başkanı Metin Özkan, Çekmeköy Belediye meclis üyeleri, Çekmeköy’de faaliyet gösteren birçok STK temsilcisi, Çekmeköy’ün mahalle muhtarları Çekmeköy’de faliyet gösteren işadamları ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını Fetullah Yıldız ev Serkan Süslü yaptı. Serkan Süslü, ‘’iyiki varsınız diyerek başladığı konuşmasına, iyiki bu kadar çok dost biriktirmişim diyerek katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan adayı olan siyasetci işadamı ve Eğitim Sevdalısı Hüseyin Avni Sipahi ve yine aynı dönemde CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı işadamı Seyfettin Yıldırım ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kısa birer konuşma yaparak hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundular.

Açılış törenine katılan davetlilerin ortak görüşü ise; Serkan kardeşimizi yıllardır tanırız, o girişimci birisi, o girdiği her işi başarı ile yaptı bu işi de başaracağına inanıyoruz’’ dediler.

Açılış törenine katılan davetliler; Hz. Ali’nin ‘’Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’’ sözünü hatırlattı. 

Kaynak: İşte Vizyon

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.